Lois Abbingh te gast op Carmelcollege Emmen

EMMEN - Donderdag 9 juni ontvangt het Carmelcollege Emmen een zeer bijzondere gast. Handbalster Lois Abbingh zal ’s middags tijdens ‘de Carmel College Tour’ vertellen over haar leven als internationaal topsporter. Het aanwezige publiek kan haar werkelijk alles vragen. ’s Avonds geeft zij een clinic aan de jeugdspelers van de diverse verenigingen en het handbaltalentencentrum.

Lois Abbingh is een grootheid in de handbalsport, maar begon haar carrière in Emmen. Oud-speelster van V&S en E&O speelt momenteel bij HCM Baia Mare in Roemenië. Afgelopen weekend heeft ze zich, samen met haar teamgenoten van het Nederlands damesteam, voor het eerst in de geschiedenis weten te plaatsen voor de Olympische Spelen in Rio komende zomer.

Vragen uit de zaal
De Carmel College Tour start om 15.30 uur in de kantine van de school en is volgens het format zoals we dat kennen van televisie. Presentator van dienst is Guido Rink. Hij zal een uur lang Abbingh interviewen, maar ook vanuit de zaal kunnen er vragen gesteld worden aan de sportvrouw. En zoals dat ook bij het echte tv-programma gaat, wordt het hele interview gevolgd door camera’s.

Leren van de prof
Speciaal voor de jonge handballers en handbalsters uit de regio geeft Lois Abbingh ’s avonds tussen 19.00 en 21.00 uur een clinic in Sporthal Angelslo. Het is een unieke kans om de fijne kneepjes van de sport te leren van een echte internationale professional.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda