E(sdal)-UP! Milieubewust voorbereiden op je toekomst

EMMEN- Het Esdal College is sinds kort de trotse eigenaar van de E(sdal)-UP. Een flitsend bestickerde elektrische Volkswagen die in samenwerking met Century Autogroep en Pon, onderdeel is geworden van het lesprogramma van de door het Esdal College aangeboden vmbo-opleiding Mobiliteit en Transport.

Het Esdal College speelt al jaren een belangrijke rol in het voorbereiden van leerlingen die een beroepsopleiding willen gaan volgen in de sector Mobiliteit en Transport. Voorbereiden op de toekomst betekent leerlingen nieuwsgierig maken en meenemen in alle ontwikkelingen van het bedrijfsleven. Kennismaken met alle ins en outs van een elektrische auto hoort daar natuurlijk bij.


Docent Mobiliteit en Transport, Henri Venema, weet al ruim vijftien jaar leerlingen enthousiast te maken voor deze beroepsrichting door veel bedrijfsbezoeken in te plannen en zo de leerlingen mee te nemen in de beroepspraktijk en alle innovaties binnen deze sector. Een stukje rijden in de E-UP en rondsnuffelen in de slimme software van dit leuke zwart-groene autootje past daar helemaal bij.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda