Leerlingen Esdal College organiseren kerstmarkt voor medewerkers

EMMEN - Woensdagmiddag 13 december konden de medewerkers van alle locaties van het Esdal College hun eigen kerstpakket samenstellen tijdens een speciaal hiervoor georganiseerde kerstmarkt. Het evenement vond plaats op de locatie Oosterstraat en werd georganiseerd door leerlingen van de Vecon Business School van het Esdal College. Zij werden hierbij ondersteund door leerlingen van het Drenthe College.


De catering was in handen van leerlingen van de afdeling Horeca, Bakkerij & Recreatie van het Esdal Vakcollege Emmen en de muzikale omlijsting werd verzorgd door het Esdal Schoolorkest. Het doel van de kerstmarkt was om verbondenheid te creëren tussen leerlingen, medewerkers en ondernemers uit de omgeving.

Gewapend met een envelop, gevuld met tegoedbonnen, liep het personeel van het Esdal College langs de kraampjes van de in totaal vijftien Emmer ondernemers. Onder andere een parfumerie, een juwelier, een slijterij, de Wereldwinkel, woonwinkels en een boekenwinkel waren aanwezig; voor ieder wat wils dus. Dit project kwam niet zomaar tot stand. Weken aan vergaderingen en organisatie gingen vooraf aan deze middag.

De leerlingen van de Business School hebben de ondernemer in zichzelf ontdekt bij het onderhouden van contacten met de ondernemers, het regelen van de aankleding van de locatie, de muziek en de catering en het opstellen van facturen. Dit hebben ze met veel plezier en inspanning gedaan, allemaal om deze middag vol gezelligheid en verbondenheid tot een succes te maken. Een succes was het zeker. Aan het einde van de middag ging ieder personeelslid tevreden naar huis, met in handen een zelf samengesteld kerstpakket. De leerlingen, medewerkers en directie van het Esdal College kijken met een goed gevoel terug op de middag.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda