Meedraaien bij topsport talentencentra

EMMEN - Kinderen tussen de 11 en 16 jaar die erg gedreven zijn in een sport en misschien een carriere in de topsport ambieren, kunnen tussen 10 en 13 december deelnemen aan de Talentencentra meeloopdagen van het Carmelcollege Emmen.


Ze kunnen, geheel vrijblijvend, een ochtend meetrainen bij een van de negen sporten die wordt aangeboden, waaronder handbal, tennis en volleybal.

De talentencentra zijn samenwerkingsverbanden met sportverenigingen en/of -bonden om de kwaliteit van de sport in de regio te verbeteren. Kinderen die deelnemen aan de talentencentra kunnen op het Carmelcollege Emmen een aangepast lesprogramma krijgen, omdat de school officieel een Topsport Talentschool is en deze faciliteiten en begeleiding mag bieden. Op die manier kunnen de jonge topsporters naast hun sport, die zo belangrijk voor ze is, onderwijs op maat volgen.

Negen talentencentra
De kinderen moeten wel vroeg opstaan om mee te kunnen trainen. De meeste trainingen starten namelijk al om 08.00 uur. De negen talentencentra die de deuren opzetten voor potentieel nieuwe pupillen zijn: handbal, atletiek, volleybal, tennis, hockey, judo, zwemmen, voetbal en dans.

Opgeven voor de meeloopdagen is noodzakelijk en kan via de website van het Carmelcollege: www.carmelemmen.nl/meeloopdagen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda