ruil/doe middag paracords

EMMER COMPASCUUM - In samenwerking met de Boni Emmercompascuum houden wij een ruil/doe middag voor de paracords in buurtgebouw de viersprong!!! De spaaractie met Paracords start op woensdag 17 oktober en loopt tot en met dinsdag 20 november.


Hopelijk hebben de meeste kinderen, zijn of haar kleuren compleet. Voor iedereen die de serie nog niet compleet heeft, organiseren wij . woensdag 21 november van 14:00 tot 15:30 uur een ruil-doe middag in BV de viersprong aan het westerdiep WZ 96 te emmercompascuum.

Heeft u ook al zo veel paracords gespaard? Maar weet u eigenlijk niet zo goed wat u er mee moet doen of heeft u juist leuke ideeën die u wilt delen met andere paracord fans? U kunt zonder inschrijving aanschuiven! Tot woensdag! Iedereen van jong tot oud is van harte welkom. De kantine is dit uur gewoon geopend!!!

wij zijn niet aansprakelijk voor het eventuele kwijtraken of het misruilen van de kaarten. Wij vragen dan ook begrip en medewerking dat u als ouder samen met u kind komt ruilen. En erop toeziet dat het op een eerlijke manier verloopt, want iedereen kent het spreek woord "van ruilen komt huilen" Wij hopen hier op te kunnen vertrouwen!!!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda