Hondsrug-leerlingen aan de slag in het ATLAS Theater

EMMEN - Het ATLAS Theater heeft in samenwerking met het Hondsrug College een filmopdracht bedacht voor het vak CKV (culturele kunstzinnige vormgeving). De leerlingen moesten aan de hand van een aantal onderwerpen een promotievideo schieten in het theater en konden daarmee gratis kaartjes winnen voor een voorstelling.

In totaal kwamen er tientallen leerlingen in het theater langs om beelden te schieten. De leerlingen konden kiezen uit verschillende thema’s. ‘Veel leerlingen waren erg onder de indruk van de Rabo Zaal (grote zaal). Ze hadden al wel eens in de zaal gezeten, maar ze hadden nog nooit de zaal vanaf het toneel gezien. Erg leuk ook om te horen dat veel leerlingen al eens in het ATLAS Theater zijn geweest, jongeren blijven toch een moeilijke doelgroep om naar het theater te krijgen’, aldus Simone Brinks, marketing en communicatie medewerker van het theater.

De winnende video was gemaakt door Madelon Gorter, Noa Timmerman en Laura Volders uit klas Vwo4c. De leerlingen zijn op zondagmiddag afgereisd naar het theater om beelden te schieten tijdens de Kids Afterparty. ‘Het monteren van de video was een hele klus, maar wel erg leuk om te doen. We zijn blij verrast dat we hebben gewonnen en dat we naar een leuke voorstelling mogen gaan’, aldus de winnende leerlingen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda