Burgemeester Van Oosterhout her-opende vernieuwd schoolplein van CBS De Palet

EMMEN – Afgelopen donderdag kwam burgemeester Eric van Oosterhout hoogstpersoonlijk naar Bargeres om het schoolplein van CBS Het Palet te her-openen. Doormiddel van een fancy fair hadden de kinderen geld opgehaald voor de vernieuwing van het plein. Met de inzet van veel ouders konden we het plein daarna onder handen nemen, zegt Saskia van Luijt en vervolgt:


,,Er zijn een paar nieuwe speeltoestellen geplaatst, picknicktafels, een krijtbord, nieuwe schommels, een tankstation, een buitenkeuken, camera toezicht en nog veel meer. In het voorjaar zal op het kleuterplein ook nog een verkeersplein aangelegd worden met wegen, rotondes, fietspaden en parkeerplaatsen”.

CBS Het Palet aan de Geuzingerbrink 70 is een reguliere basisschool met een voorschool en buitenschoolse opvang onder één dak. De burgemeester van Emmen had vooral veel complimenten voor de kinderen die een deel van de financiële middelen bij elkaar haalden, maar ook de medewerking van ouders die veel hand en spandiensten hebben verricht.


Samen met Romy uit groep 1 en Noortje uit groep 8 knipte de burgemeester het lint door waardoor de toegang naar het vernieuwde plein vrij werd gemaakt.(foto Bennie Wolbers)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda