ONDERWIJS

Nu ook tweetalig mavo op het Carmelcollege Emmen

EMMEN - Komend schooljaar start het Carmelcollege Emmen met een tweetalige opleiding mavo. De leerlingen verwerven niet alleen een hoog niveau Engels, maar worden opgeleid tot echte wereldburgers. Hiermee wil de school inspelen op de groeiende vraag vanuit het mbo, dat steeds meer Engelstalige opleidingen aanbiedt.
Reageer!

Leerlingen Carmelcollege maken zelf een zonnecel

EMMEN - Leerlingen uit de havo- en atheneumklassen (derde leerjaar) van het Carmelcollege Emmen die overwegen om volgend schooljaar het profiel Natuur & Techniek of Natuur & Gezondheid te kiezen, konden dinsdag 22 januari meedoen aan de Beta-profielmiddag. Ze maakten op een leuke manier kennis met de betavakken die in de bovenbouw (vanaf het vierde leerjaar) gekozen kunnen worden.
Reageer!

Nog plaatsen voor voetbalreizen naar Schalke 04

EMMEN - Door een annulering zijn er nog 4 kaarten beschikbaar voor de wedstrijd Schalke 04 - Werder Bremen op zondag 20 oktober. Opstapplaatsen in Beilen en Klazienaveen.
Reageer!

Meedraaien bij topsport talentencentra

EMMEN - Kinderen tussen de 11 en 16 jaar die erg gedreven zijn in een sport en misschien een carriere in de topsport ambieren, kunnen tussen 10 en 13 december deelnemen aan de Talentencentra meeloopdagen van het Carmelcollege Emmen.
Reageer!

ruil/doe middag paracords

EMMER COMPASCUUM - In samenwerking met de Boni Emmercompascuum houden wij een ruil/doe middag voor de paracords in buurtgebouw de viersprong!!! De spaaractie met Paracords start op woensdag 17 oktober en loopt tot en met dinsdag 20 november.
Reageer!

UITZWAAI WEDSTRIJD NEDERLANDS TEAM ROLSTOELHANDBAL

Op zondag 18 november a.s. organiseert de werkgroep NHV Noord in samenwerking met sportcafé “de Twee Gezusters” een rolstoelhandbal clinic. Corine Bijl ( sportcafé “de Twee Gezusters” ) en Hans Khoe ( werkgroep NHV Noord ) leek het een uitdaging om een voor Hoogeveen uniek handbalevenement naar de Topsporthal Activum te halen.
Reageer!

Technische studenten NHL Stenden Emmen ontmoeten toekomstige werkgever in Atlas Theater

EMMEN - Meer dan 500 studenten van de technische en ICT-opleidingen van NHL Stenden Hogeschool in Emmen maakten woensdag 25 april kennis met hun toekomstige werkgever. In totaal presenteerden 43 bedrijven zich aan de young professionals. “Deze dag past uitstekend bij het praktijkgerichte karakter van de opleidingen”, aldus Egon van der Veer, Academiedirecteur ICT.
Reageer!

Leerlingen Carmelcollege naar de stembus

EMMEN - Op 21 maart worden de gemeenteraadsverkiezingen gehouden. De meeste leerlingen van het Carmelcollege Emmen zijn nog te jong om te stemmen. Vandaar dat de docenten maatschappijleer het initiatief hebben genomen om samen met ProDemos op 16 maart aanstaande een scholierenverkiezing te organiseren.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda