Moordverdachte opgepakt in gemeente Emmen

EMMEN - Een 55-jarige man uit Neede is vanochtend even voor zeven uur aangehouden in een woning in de gemeente Emmen. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de 24-jarige man uit Almere. Het levenloze lichaam van het 24-jarige slachtoffer werd op 17 december 2014 rond 9.00 uur aangetroffen in het Twentekanaal ter hoogte van de Meenweg in Markelo.


Acht plaatsen doorzocht
Na de aanhouding van de 55-jarige man is door de politie op acht plaatsen in Nederland zoeking verricht. Hierbij werden sporen veiliggesteld en diverse goederen in beslag genomen ten behoeve van het onderzoek naar de toedracht en het motief van de dood. Tevens werd in een woning te Haaksbergen een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen. De politie hield op 18 december 2014 een 42-jarige man uit Hengelo voor deze zaak aan. Hij zit nog in gevangenhouding. Meerdere aanhoudingen worden overigens niet uitgesloten.

Getuigen
De politie vraagt getuigen die meer weten over dit misdrijf contact op te nemen. Dit kan bij elk politiebureau, bellen met 0900 8844. Ook is het mogelijk vertrouwelijk te spreken met iemand van het Team Criminele Inlichtingen Eenheid 079 345 89 99. Een tip helemaal anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem: 0900 7000.

‹‹ Terug

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda