Wakker Emmen wil duidelijkheid over de Ermerweg

EMMEN - Wakker Emmen wil duidelijkheid van het college van B&W over de definitieve oplossing voor de Ermerweg. Er loopt een proces om te komen tot een oplossing, maar dat duurt al enige maanden. Wakker Emmen was vanaf het eerste moment al kritisch op de afsluiting van de Ermerweg.


Pas nadat omwonenden en bedrijven van de Noordbargerstraat zich gingen roeren, besloot het college om de afsluiting van de Ermerweg niet definitief te maken. Volgens raadslid Eddy de Vries een verstandig besluit. "De Noordbargerstraat is een 30km zone en door de gedeeltelijke afsluiting van de Rondweg richting de Ermerweg, is de verkeersdrukte op de Ermerweg behoorlijk afgenomen. Al met al een acceptabele situatie en dit zou niet ten koste moeten gaan van de Noordbargerstraat."

Er is een werkgroep aan de slag met een brede vertegenwoordiging uit Noordbarge en Wakker Emmen wil weten wanneer er duidelijkheid komt. Volgens de Vries is het prima dat er de tijd wordt genomen voor een zorgvuldig proces, maar er dient wel zicht te zijn op wanneer er een oplossing komt. De partij gaat daarom vragen stellen aan het college.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda