Wethouder Bos komt volgende collegeperiode niet terug

EMMEN - Tijdens de ledenvergadering vanavond van Wakker Emmen maakte wethouder Jan Bos (54) bekend, niet terug te keren in een eventueel nieuw college met Wakker Emmen. Bos gaat vanaf 1 maart een nieuwe uitdaging aan als directeur Publiek Vervoer Groningen Drenthe. Hij blijft wethouder tot vlak voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 en maakt daarmee zijn werk binnen de huidige collegeperiode zo goed als af.


Jan Bos: “Ik werk met heel veel plezier als wethouder voor Wakker Emmen. Daarom ga ik ook door tot vlak voor de verkiezingen. De verwachting is dat de maand maart hoofdzakelijk in het teken staat van die verkiezingen.” Bos wil op tijd duidelijk zijn over zijn keuze richting zijn achterban. “Het past bij mij om na een aantal jaren weer een andere uitdaging aan te gaan. De vaststelling van de kandidatenlijst door de partij vanavond, is voor mij het moment om mijn keuze bekend te maken.”

Publiek Vervoer
Onder Publiek Vervoer vallen onder meer vervoersvormen in Drenthe en Groningen waar mensen met een Wmo-pas en kinderen in het leerlingenvervoer gebruik van kunnen maken. Door regiogrenzen en verschillende soorten vervoer voor elkaar open te stellen, ontstaan er nieuwe combinaties. Jan Bos: “In mijn rol als directeur Publiek Vervoer blijf ik me ook inzetten voor de kwetsbare inwoners van Drenthe en Groningen. Het vergroten van de zelfredzaamheid van mensen, is en blijft een grote drijfveer van mij!”

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda