Aimée van der Ham nieuwe fractievoorzitter Wakker Emmen

EMMEN - Aimee van der Ham is de nieuwe fractievoorzitter van Wakker Emmen. Ze volgt Pascal Schrik op. Schrik blijft wel lid van de Wakker Emmen fractie. Sinds 2014 zit Schrik in de gemeenteraad van Emmen. Door zijn drukke werkzaamheden lukt het hem niet langer om het fractievoorzitterschap te kunnen blijven combineren met zijn werk.


Pascal Schrik: ‘Ik heb het fractievoorzitterschap altijd als een enorme eer gezien en met volle overgave voor onze inwoners uitgevoerd. Dit is door een veranderende rol op mijn werk echter niet langer op een verantwoorde wijze uit te voeren. Daarom heb ik in het belang van de partij aangegeven het voorzitterschap te willen overdragen’.
Aimée van der Ham is sinds de verkiezingen in maart 2018 raadslid namens Wakker Emmen.

Aimée van der Ham: ‘De rol van fractievoorzitter van Wakker Emmen is een eer en een mooie uitdaging. Ik ben blij met vertrouwen van de fractie en heb enorm veel zin in deze nieuwe rol’. Van der ham woont ruim 4 jaar in Emmen. Daarvoor woonde ze in Borger-Odoorn waar ze ook een periode raadslid was, gevolgd door 4 jaar Statenlid van de provincie Drenthe.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda

Laatste nieuws
 
agenda emmen
Mee®doen Schoonebeek, het is mooi geweest!
za 23 okt 2021 om 16:00
Shadow band Shadowski en Klaas Hummel in CH50+
zo 24 okt 2021 om 14:30
Meer mensen met een beperking politiek actief in Drenthe
do 28 okt 2021 om 16:30