N34 Odoorn-Noord – Gasselte afgesloten in weekend 12-14 mei

ASSEN - In het weekend van 13 en 14 mei wordt de N34 tussen de afslag Odoorn- Noord en de afslag Gasselte afgesloten voor al het verkeer. In dat weekend wordt de tunnel Bovenstraat, bij de nieuwe kruising Exloo, afgebroken. Het verkeer wordt omgeleid. De werkzaamheden duren vanaf vrijdag 12 mei 20.00 uur tot en met maandagochtend 15 mei 06.00 uur.

Sloop tunnel
De tunnel Bovenstraat is al afgesloten sinds half april. Toen is begonnen met slopen van de zijkanten van de tunnel. Om het middendeel te verwijderen is het onvermijdelijk de N34 af te sluiten. De tunnel Bovenstraat is in de nieuwe verkeerssituatie bij Exloo niet meer nodig. Het verkeer maakt voortaan gebruik van de toeritten en het viaduct om de N34 over te steken. Het verkeer rijdt sinds eind maart over de nieuwe rijbaan.

Werkzaamheden Borger
Omdat de weg tijdens dit weekend gesloten is, wordt tegelijkertijd de N34 bij Borger van nieuw asfalt te voorzien. De weg is daarom tot aan de afslag Gasselte gesloten tijdens bovengenoemde dagen en tijden.

Omleidingsroutes autoverkeer en bussen
Tijdens het hele weekend wordt het autoverkeer vanaf Gasselte, Gieten, Eext, Rolde, Nooitgedacht, Schoonloo, Noord-Sleen, Emmen, Klijndijk en Odoorn omgeleid via de N376 (zie bijgevoegde kaart). De parallelweg naast de N34 tussen
Exloo en Ees en het viaduct over de N34 blijven toegankelijk tijdens de weekendafsluiting. Fietsverkeer blijft mogelijk. Dat is ook het geval bij Borger en Gasselte. Het hele weekend rijden er geen bussen over de N34. Kijk voor het busverkeer op www.qbuzz.nl. Hierop verschijnt binnenkort informatie over de buslijnen tijdens de weekendafsluiting.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda