De opmaat… Het Pauperparadijs

VEENHUIZEN - Op 23 augustus speelt het Noord Nederlands Orkest (NNO) een bijzonder openluchtconcert: De Opmaat... Het Pauperparadijs. Dit eenmalige evenement is bedoeld om aandacht te genereren voor het theaterspektakel van Tom de Ket en Suzanne Jansen in 2015.

De markante binnenplaats van het gevangenismuseum vormt zaterdag het decor voor een sfeervolle avond. Op het programma staan werken van onder andere Schubert en Mozart, die beiden in bittere armoede zijn gestorven. Daarnaast laat Lavalu, de componist van het theaterspektakel, met haar band de eerste song horen. Tot de sprekers behoren Winnie Sorgdrager (lid van Comité van Aanbevelingen van stichting Het Pauperparadijs), Jacques Tichelaar (Commissaris van de Koning in Drenthe), Rein Munniksma (gedeputeerde cultuur provincie Drenthe en Hans van der Laan (burgemeester gemeente Noordenveld).

Verwacht worden circa 1.500 gasten, waaronder vertegenwoordigers uit het Drentse bedrijfsleven en ongeveer 700 inwoners van Veenhuizen en omgeving.

Programma en aanmelden
De uitnodigingskaart met het volledige programma vindt u in de bijlage. Vertegenwoordigers van de media zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn. Meldt u zich daarvoor aan bij r.vanderbij@drenthe.nl, zodat wij u van praktische Informatie kunnen voorzien over het parkeren en de toegang.

Datum en tijd:
23 augustus, 18.00-22.30 uur

Locatie:

Gevangenismuseum, Oude Gracht 1, Veenhuizen

De Opmaat… Het Pauperparadijs wordt ondersteund door Stichting Pauperparadijs, provincie Drenthe, VNO-NCW Noord, Gemeente Noordenveld, Het
Gevangenismuseum en Marketing Drenthe.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda