RTV Drenthe Hemmeltied bij de Buurtvereniging Ons Dorp te Emmer-Compascuum

EMMER COMPASCUUM - Zaterdag 12 september van 10.00 tot 12.00 uur komen Hennie Kuijer en Harm Dijkstra van RTV Drenthe Hemmeltied bij de Buurtvereniging Ons Dorp.


Een RTV Drenthe uitzending met uitgenodigden van lokale gasten met informatie over de activiteiten in Emmer-Compascuum. Gasten zijn o.a. de Handelsvereniging Hermes, Rudy Schuring "Emmen Revisited" ondersteuning leefbaarheid in Emmer-Compascuum, Gretha Hemme en Erik Jongbloed over de spelweek en activiteiten van SSCW de Boo met ondersteuning van Ap Haak, Meint Veenstra van de BSO en tafeltje Dekje in de woonzorg "De Deele", Gerrit Dokter kan u alles vertellen over het ontstaan van het boek "Van Veenhuisje tot Dorpspaleis", Brug en Sluiswachter Hans de Klein over de bootvaart in het dorp, en nog vele andere gasten, dit alles met tussendoor muzikaal opgeluisterd door o.a. de zanggroep "De Esdoornzangers".

Deze dag hebben wij ook een inloopdag voor het bezichtigen van de verbouwing van het buurthuis, hiervoor zijn alle bedrijven, sponsoren en vrijwilligers die hier aan hebben meegewerkt uitgenodigd.

Maar bent U ook nieuwsgierig hoe het is geworden? Kom dan gezellig langs van 10.00 tot 16.00 uur bij het "Buurtgebouw Ons Dorp" aan de Esdoornlaan 5 te Emmer-Compascuum.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda