RADIO en TV

SBS6 volgt dieren in Wildlands door de ogen van de beste natuurfilmers

EMMEN - In het nieuwe programma Wilde dieren in Wildlands is te zien hoe de dieren zich gedragen in het Wildlands Adventure Zoo Emmen. Dit ziet de kijker door de ogen van drie succesvolle Nederlandse natuurfilmers in het Emmense themapark. Van de olifanten die naar bed gaan tot het gedrag van de bavianen en hun kleintjes. Wilde dieren in Wildlands is vanaf donderdag 25 mei,23.30 uur te zien bij SBS6.
Reageer!

RTV Emmen en Radio LOCO gaan samen verder als ZO34

EMMEN - De nieuwe naam van de nieuwe streekomroep voor Emmen en Coevorden is bekend: ZO!34. Dit maakten wethouder Wilms van Emmen en wethouder Huizing van Coevorden met een druk op een rode knop bekend. Hiermee zijn de lokale omroepen RTV Emmen en Radio Loco gefuseerd tot één nieuwe omroep voor beide gemeenten.
Reageer!

Dag 5 Geloof en een Hoop Liefde in Emmen

EMMEN - Vanavond, Vrijdag 15 april, is het al weer tijd voor dag 5 van Geloof en een Hoop Liefde in de gemeente Emmen. Vanaf 18.10 op NPO 2 Emmen zijn in de laatste serie in de regio Emmen de volgende onderwerpen te volgen.
Reageer!

Dag 1 Geloof en een Hoop Liefde in Emmen

EMMEN - De komende week is het programma Geloof en een Hoop Liefde met opnames uit de gemeente Emmen, te zien op NPO 2, dagelijks om 18.10 uur. Maandag 11 april staan om 18.10 uur de volgende items op het programma::
Reageer!

Dag 2 Geloof en een Hoop Liefde in Emmen

EMMEN - Vanavond, dinsdag 12 april, is het weer tijd voor dag 2 van Geloof en een Hoop Liefde in de gemeente Emmen. Vanaf 18.10 op NPO 2 Emmen zijn de volgende onderwerpen te volgen.
Reageer!

Dag 3 Geloof en een Hoop LIefde in Emmen

EMMEN - Vanavond, woensdag 13 april, is het weer tijd voor dag 3 van Geloof en een Hoop Liefde in de gemeente Emmen. Vanaf 18.10 op NPO 2 Emmen zijn de volgende onderwerpen te volgen
Reageer!

Gigant FM op DAB +

ERICA - Sinds dinsdag 29 december is Gigant FM in een groot deel van Nederland te horen op DAB+. DAB + is de opvolger van FM dus de digitale ether. Er is wel een dab+ ontvanger nodig om Gigant FM in DAB + te ontvangen. Dus vanaf nu zit Gigant FM op de kabel, Internet, en de opvolger van FM DAB + op kanaal 5A, 5B, 5D,7C, 8C, 9C, 11B, en 12B.
Reageer!

RTV Emmen Sport live bij handbaltoppers

EMMEN – Aanstaande vrijdag en zaterdagavond spelen de dames van Schuler Afbouw/DOS in sporthal De Klabbe in Emmer Compascuum een dubbel spelen voor de Challenge Cup tegen Abu Baku uit Azerbeidzjan.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda