Sportverkiezing gemeente Emmen 2015 live op RTV Emmen

EMMEN - De sportverkiezing van de gemeente Emmen seizoen 2014 zal worden gehouden op zaterdag 31 januari 2015. In het Hampshire Hotel Emmen zullen de beste sporters van 2014 in de gemeente Emmen worden gehuldigd. Zeven categorien met elk vijf genomineerden zullen op het podium verschijnen.


Tussendoor zullen artiesten als Marianne Weber, Monique Smit en Tim Douwsma optreden terwijl de band Countdown deze keer de afterparty muzikaal zal ondersteunen. Die jury zal op die avond weer bekend maken wie de sportman, sportvrouw, sporttalent, sportvrijwilliger, sportploeg, sportvereniging en sporter met een beperking van het jaar zal worden. Ook is er weer een speciale juryprijs voor een persoon of instelling die zich al jaren voor de sport heeft ingezet.

Het is alweer de 14e keer dat dit grootse sportgala in de gemeente Emmen wordt gehouden. RTV Emmen zal ook nu weer een live verslag van deze sportverkiezing geven via de radio (107.6) en voor de eerste kee ook rechtstreeks op het televisiekanaal van RTV Emmen.

Dankzij de vele vaste sponsoren en adverteerders blijft het evenement ook deze keer weer vrij toegankelijk voor iedereen, maar let wel vol is vol. De aanvang is 20.00 uur met een speciale openingsact en de zaal gaat open om 19.00 uur.

Sportverkiezing gemeente Emmen 2015 live op RTV Emmen

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda