AMATEURVOETBAL

Drenthina pas in tweede helft langs Twedo

EMMEN - De derde wedstrijd in de voorronde van de districtsbeker tussen Drenthina en Twedo eindigde na een 0-2 ruststand in een 3-3 overwinning voor Drenthina. ,,In de 1e helft speelden we ondermaats maar alle credit aan Twedo, want die hadden het goed voor mekaar, was na afloop de eerste reactie van Drenthina trainer Robert Oosting: ,,Ik moet hierbij wel zeggen dat nog wel enkele spelers als Roland Koops en Janiek Arends wegens vakantie en Finn Huyser en Dries-Jan Bal door blessures..
Reageer!

EHS ‘85 verslaat LTC in laatste Bekerduel.

EMMERSCHANS - Onder leiding van interim trainer/coach Frank Veldwijk heeft de ploeg uit Emmerschans zaterdag een prima overwinning geboekt tegen LTC uit Assen. LTC begon als favoriet aan dit duel en had in de eerste helft ook het betere van het spel. EHS zette daar echter een goede organisatie en gezonde portie strijdlust tegenover. Toch verscheen na ongeveer een kwartier spelen een aanvaller van LTC alleen voor doelman Sem van de Weg. Met een knappe redding behoede hij zijn ploeg voor een vroege achterstand.
Reageer!

Veel doelpunten bij Sc Angelslo – NWVV

EMMEN - De 3e bekerwedstrijd die zaterdag op het programma stond tussen SC Angelslo en NWVV is gewonnen door de thuisclub met 6-4. Het 1e half uur had Angelslo de wedstrijd stevig in handen en scoorden ze 3 keer. De 1-0 werd gemaakt door Damiën Ottens die een voorzet van de linkerkant binnenliep. De 2-0 was een strafschop die door Sebas Kroezen werd binnen geschoten nadat Dyon Voskamp werd gevloerd in de 16 meter.
Reageer!

Overzicht wedstrijden van zaterdag 14 en zondag 15 september

EMMEN - De wedstrijd yussen Bargeres en SVBO zat begon stroef, volgens SVBO assistent Giovanni Akgün: ,,Toch kwamen we terecht op een 1-0 voorsprong door Niels Eberhard. Vervolgens werd de wedstrijd eigenlijk steeds matiger. Twee dubieuze strafschoppen zorgden voor een 1-2 ruststand in het voordeel van SVBO. De tweede helft was de toeschouwer de grootste verliezer. Tegen het eind van de wedstrijd wist Bargeres toch nog langs zij te komen en dat was niet geheel onverdiend. Al met al was het een matige wedstrijd van beide kanten.
Reageer!

Niels Wessels met zeven treffers goudhaantje voor SVBO zat

Barger OOsterveld - De wedstrijd tegen NWVV begon prima. In het eerste kwartier had SVBO zeker twee, drie keer moeten scoren, maar na een kwartier kwam SVBO op voorsprong via Niels Wessels. Daarna werden we wat slordig en kwam NWVV er sporadisch uit.10 minuten voor rust kregen we de smaak weer te pakken en maakte Niels Wessels ook de 2-0 en 3-0 en dat werd ook de ruststand.
Reageer!

DZOH met dubbele cijfers langs Noordscheschut

EMMEN – In Poule 110 scoorde DZOH er tegen Noordscheschut vrolijk op los. Op sportpark De Rietlanden wist de Emmer eersteklasser Noordscheschut met 12- 1 aan de kant te zetten. De eerste treffer viel al in de 6e minuut via Aron Timmerman en 20 minuten later was het Joey Roufs die de 2-0 voorzijn rekening nam. Daarna ging het heel snel, want Frank Boer en Thom Hulshof zorgden binnen en minuut voor een 4-0 stand.
Reageer!

Sc Angelslo stapt uit onvrede met scheidsrechter van het veld

EMMEN – De wedstrijd begon overigens voortvarend voor Bargeres, want het kwam al snel op voorsprong. Door telkens kort door te dekken werd het voetballend vermogen van Sc Angelslo lam gelegd. Bargeres wist daardoor drie keer te scoren, zegt trainer Martin Koppenol: ,,Een vloeiende combinatie tussen Casper Dorgelo en Dylan de Graaf was het Coen Tent die beheerst afrondde in de korte hoek. 1-0.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda