Zaterdag 2e Klasse I: HOVC zonder punten terug uit Helpman

HOVC zonder punten terug uit Helpman

HELPMAN – Op sportpark Stadion Esserberg in Groningen wist HOVC de thuisclub Helpman niet veel pijn te doen en verloor met 4-2. HOVC begon overigens wel goed aan de wedstrijd en stond halverwege de eerste helft op een 1-0 voorsprong via Frank Fokke. Dat leek ook de ruststand te gaan worden maar in de slotfase van die eerste helft sloegen de Groningers via twee treffers van Tiuri Schieving twee keer hard toen. Ruststand 3-2. Na de thee duurde het een kwartiertje dat HOVC in de wedstrijd bleef, maar het was Schieving die met zijn derde treffer de stand naar 3-1 tilde. Jacob Lubbers bepaalde tien minuten voor tijd de eindstand op 4-2. Na twee wedstrijd blijft HOVC nog op de nul staan, maar kan daar zondag verandering brengen als het Rolder Boys op bezoek krijgt.