12e overwinning voor Bargeres

EMMEN - In de zaterdag 5e klasse wist Bargeres ook de 12e wedstrijd van dit seizoen te winnen. Nu werd BATO het slachtoffer van de dadendrang van de Emmenaren. Yorick Zweerink scoorde binnen het half uur twee keer. De eerste uit een strafschop na een overtreding op Jorrit Visser, de tweede knikte hij binnen uit een corner.

Daarna scoorde Rob van de Graaf uit een prachtige aanval. 3-0. Op slag van rust kreeg Bargeres wederom een penalty na een handsbal en ook nu maakte Yorick Zweerink vanaf de stip geen fout. 4-0. Na de rust werd Casper Dorgelo binnen 2 minuten weggestuurd en scoorde beheerst de 5-0.

BATO wist via een vrije trap de bal in één keer binnen te schieten.5-1 maar Bargeres reageerden daar goed op via Casper Dorgelo door gelijk de 6-1 te maken en dat werd ook de eindstand.