HOVC en GOMOS scoren niet

ODOORN - In deze zondag 2e klasse I begon GOMOS de eerste10 minuut sterk en had HOVC het lastig. Daarna kreeg HOVC steeds meer controle en in de periode van de 20e tot de rust kreeg HOVC 4 a 5 kansen op de 1-0 via o.a. via Mark van Bergen, Peter Fokke en Frank Fokke. Na rust een wisselend spelbeeld met beide wat kansjes.

HOVC trainer Erik de Jong:,,Wij nog 2 behoorlijke kansen via van Bergen en Brent Middeljans. Vooral in de fase voor rust hebben wij het nagelaten om op voorsprong te komen dus moeten uiteindelijk met de 0-0 leven.Komende zondag spelen wij thuis tegen Musselkanaal dat net een plaats hoger staat met een wedstrijd meer. Wil HOVC niet gaan voor handhaving is een overwinninging meer dan noodzakelijk:..