Weiteveense Boys streidend ten onderverliest van Nieuw-Buinen

WEITEVEEN - In de zondag 4e klasse D wist Weiteveense Boys de thuiswedstrijd tegen Nieuw Buinen niet in winst om te zetten. De wedstrijd eindigde in een 2-1 wist voor Nieuw-Buinen. Het werd een gelijkopgaande eerste helft met de eerste kans voor Ian Wesseling maar die stuitte op de doelman. De “Buuners” kwamen daarna snel op een 1-0 voorsprong via Mike Schippers door matig ingrijpen van de Weiteveense verdediging. Wat de Weiteveners ook probeerden het wist helaas niet het net te vinden

Trainer Andre Steenhuis: ,,De 2e helft hetzelfde beeld waarbij wij de uitgespeelde kansen niet met doelpunten wisten te verzilveren. Dat deed Nieuw-Buinen wel, want na een uur spelen gooide Jos de Boer de wedstrijd in het slot. 0-2. Enkele minuten voor tijd lukte het wel en werd het nog 1-2 via Tristan Wesseling, maar verder liet Nieuw-Buinen het niet meer komen ook al kopte Jelle Imming in de slotfase de bal nog wel een keer naathet doel". Eindstand 1-2.