EHS 85 benut de kansen beter en gaat door naar de finale

EMMERSCHANS - In de strijd om promotie naar de 2e klasse wist EHS'85 op het eigen sportpark aan de Weergang de wedstrijd tegen Musselkanaal met 3-2 te winnen. Het werd een wedstrijd waar alles in zat: Spanning, duels, gele kaarten, rode kaarten en vooral doelpunten.


Musselkanaal, die voor handhaving in de 2e klasse streed, was wel de bovenliggende partij, maar de “schanskers” waren effectief in het benutten van kansen. Een tegenvaller was dat Frenk Veldwijk met een knieblessure van het veld moest, maar zijn vervanger Wesley Berken was een prima vervanger. Overigens kregen Daniek Camies van EHS 85 en Musselkanaal trainer Otto Halmingh nog wel een rode kaart.

De 1-0 viel overigens wel onverwachts. Daniek Camies kwam halverwege de helft van Musselkanaal in balbezit en dacht ik probeer het en pegelde de bal over doelman Noah Sahetapy tegen het net. 1-0. Nog voor de thee leek Richard Fuhler de wedstrijd in het slot te gooien nadat hij zich vrij speelde en de bal beheerst langs de Musselkanaal doelman in de rechterhoek plaatste. 2-0.

In de tweede helft bracht Musselkanaal halverwege de tweede helft kwam de spanning volledig terug door de 2-1 te scoren. In de slotfase mocht Patrick Eberhard na een overtreding op Jeroen Smit vanaf de stip de 3-1 scoren. Musselkanaal maakte nog wel de 3-2, maar de overwinning voor EHS'85 kwam niet meer in gevaar. EHS'85 kan komende zondag in de finale van de nacompetitie op neutraal terrein tegen Olyphia als promovendus de kroon op een mooi seizoen zorgen.


Richard Fuhler(14) zet een verdedigers op het verkeerde been en plaatst de bal zuiver langs doelman Noah Sahetapy en scoorde de 2-0. (foto Bennie Wolbers)

Hoogstaand voetbal voor het doel van EHS doelman Jeseper Katoen met een koppende Ivo Bos als overwinnaar.
(foto Bennie Wolbers)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda