Peter Timmer van SVBO gaat met zijn ploeg vooral voor handhaving

BARGER OOSTERVELD - Na een keurige zevende plaats in de competitie en het behalen van de halve finale van de Noordelijke beker staat SVBO aan de vooravond van het nieuwe seizoen in de eerste klasse-G afdeling Oost. Trainer Peter Timmer: ,,Dat betekent wel weer verre uitreizen maken, maar spelen tegen prima tegenstanders uit Enschede, Lichtenvoorde, Winterswijk, Hengelo en Geesteren. Na de degradatie van WKE 16 Blijven wel de aansprekende Emmense derbs tegen DZOH en Drenthina staan. Daar kijken we naar uit want Drenthina is voor de staf wel speciaal, Bas Boersma, Michiel Sanders en ik hebben een verleden bij deze club.


Voor de beker speelt SVBO tegen aansprekende tegenstanders in de poule met WKE’16, VKW en Raptim. Waar SVBO nu staat vindt Timmer lastig te zeggen. ,,Ten eerste veel nieuwe ploegen en onze selectie is behoorlijk verjongd. Sterkhouder René Wolbers is gestopt en ervaren jongens als Davy Wessels, Stefan Kuper, Niels Wessels, Jelmer Scholtens en Quinten Brands stappen over naar SVBO zaterdag en vetrokken zijn Twan Waidijk, Robin Gerlach, Ronald Gerdes en Lars Slagter.

Nieuw in de selectie zijn Glenn Arts (Alcides), Jordy Gierveld (Drenthina) Maik Tolner (Stadskanaal) Roy Tolner (Stadskanaal), Damian Dissel (LTC), Bas van Vilsteren (DZOH), Merlin de Jonge (DZOH) en uit JO-19 komen Mats Dubbelboer, Mike Fuhler, Joep ten Napel, Mika Teuben en Jort Schnoing over. Wij gaan met vertrouwen aan de slag om ons ook komend seizoen te handhaven in de eerste Klasse. In de voorbereiding spelen we op woensdag 4 september in de Grote KNVB Beker tegen ASWH uit Hendrik Ido Ambacht”.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda