Mauro Tromp wil met EHS'85 blijvertje zijn in de 2e klasse

EMMERSCHANS - Voor EHS 85 uit Emmerschans staat er voor het komende seizoen weer een geheel nieuwe uitdaging op het programma na de promotie naar de zondag 2e klasse G. Middenvelder Mauro Tromp kijkt er naar uit en verwacht dat zijn ploeg onder leiding van onze nieuwe trainer Andre Steenhuis zeker in staat moet zijn om een goede competitie neer te zetten, De blauwhemden wilden na de promotie uit de vierde klasse gaan voor handhaving en tot de winterstop was dat ook de doelstelling.


Mauro Tromp: ,,Na de winterstop moesten wij onze doelstelling een beetje bijstellen want het begon plotseling te draaien met de nacompetitie als de kers op de taart. Toen gingen wij er ook voor en uiteindelijk staan wij nu ook terecht in de 2e klasse." Voor het komende seizoen beginnen de "schanskers" eigenlijk met de dezelfde doelstelling volgens Tromp en dat is in de eerste plaats handhaven in deze zeker niet gemakkelijke klasse met enkele mooie derby's tegen onder anderen WKE'16, Twedo, Germanicus en Raptim.

,,Onze trainer Andre Steenhuis moet dit wel doen met een gewijzigde selectie door het wegvallen van enkele sterkhouders als doelman Jasper Katoen en Ivo Bos, maar hebben wel enkele jonge spelers, maar ook spelers met veel ervaring in de groep gekregen. Belangrijk is ook dat aanvoerder Patrick Eberhard er toch nog een jaartje aan vast knoopt". EHS 85 zal het komende seizoen de strijd moeten aangaan met vooral de ploegen uit het oosten zoals De Tukkers, RSC en Markelo terwijl wedstrijden tegen WKE 16, Valthermond, Raptim en Germanicus natuurlijk ook verre van gemakkelijk zullen zijn".

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda