Twedo middenvelder Daniël Mulder kijkt uit naar mooie competitie

NIEUW AMSTERDAM – In de zondag 2e klasse bleef promovendus Twedo het afgelopen seizoen met een 7e plaats in de eindstand gemakkelijk overeind. Onder leiding van trainer Jannes de Lange pakte de ploeg volgens centrale middenvelder Daniël Mulder al vroeg veel punten en dat vooral tegen de naaste concurrenten.


,,Uiteindelijk waren wij wel tevreden met de zevende plaats in de eindstand. Wij kijken nu alweer uit naar de nieuwe competitie die wij bijna met dezelfde basis weer gaan beginnen. Wij missen voorlopig echter wel Jeroen van der Ham en Lijon Kroeze die als militair zijn uitgezonden naar Litouwen. In de breedte zijn wij denk ik wel wat sterker geworden met de uit de jeugd overgekomen Mauro Koops, Nanko Doldersum, Jordy Scheller, Emanuel Bruins en de keepers Daan Aalderink en Joël Lippold uit Twedo 2. Met 30 jaar ben ik de oudste in een vrije jonge ploeg die er zeker weer voor zal gaan.

Na vijf seizoenen Jannes de Lange hebben wij nu Jan Wielink een nieuwe ervaren trainer die denk ik ook wel goed bij ons past”. De indeling van de 2e klasse G voor het komende seizoen zorgt weer voor mooie regio derby’s tegen bijvoorbeeld degradant WKE 16, EHS 85 en de Coevorder clubs Germanicus, Dalen en Raptim. Daniël Mulder: ,,Mooie wedstrijden terwijl ook de oostelijke toppers als De Tukkers, RSC en Markelo vooral technisch vaardig en gevaarlijk zijn. Voor de beker moeten wij tegen EHS 85, LTC en Drenthina dus een mooie graadmeter voor de trainer waar wij vlak voor de competitie zullen staan, besluit de nestor van de Twedo selectie.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda