Lorenzo Hindriks (24): ,,WKE 16 gaat altijd voor het hoogste”

EMMEN – Voor WKE 16 eindigde het afgeslopen seizoen flink in mineur na de nederlaag in de herkansing tegen Rolder Boys. Daarmee kwam er na één seizoen alweer een einde aan een verblijf in de 1e klasse. Ik kan je wel zeggen dat ik daar toen even goed kapot van was, zegt Lorenzo Hindrinks met 16 competitietreffers topscoorder van de bewoners van sportpark Grote Geert in Emmen.


,,Wij begonnen vol goed moed aan de voorbereiding met keihard trainen en speelden veel wedstrijden. Naast de vele wisselingen van trainers brak ons dat wel een beetje op en betaalden wij hiervoor uiteindelijk wel de tol. Wij begonnen goed, maar door veel blessures werd onze selectie steeds kleiner en op sommige momenten ontbrak ook even het geluk dat wij eerder wel eens hadden”. Voor de komende competitie ziet het er allemaal weer wat beter uit”.

Met Dennis van den Driessche heeft WKE 16 wel een gedreven trainer gekregen die de club past, vervolgt de medewerker van Kuipers Bouwmaterialen in Emmen. De selectie is bijna volledig intact gebleven en wij hebben zelfs nog een beetje versterking gekregen. Vooruitkijkend denk ik dat deze 2e klasse G met een aantal mooie derby’s tegen EHS’85 en Twedo maar ook Raptim, Dalen en Germanicus mooi kan zijn. Verder kijkend heb ik van horen zeggen dat de oostelijke clubs als Dalfsen en De Tukkers ook veel kwaliteit hebben, terwijl ik niet weet waar Valthermond, altijd ook beladen wedstrijden, op dit moment staan. Misschien dat de bekerwedstrijden tegen SVBO, VKW en Raptim ons een goed beeld geven waar wij zo vlak voor de competitie staan”. besluit Lorenzo Hindriks.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda