Jelmer Schepers: ,,Een derde plaats moet dit Sc Erica kunnen halen”

ERICA – Het zat Sc Erica het afgelopen seizoen niet mee, want na een rommelige competitie en een trainerswisseling eindigde de ploeg uiteindelijk als negende in de 2e klasse en wist daarna ook de herkansing tegen Beilen niet te overleven. Eigenlijk niet zo verwonderlijk, zegt centrale verdediger Jelmer Schepers: ,,Vooral de oostelijke clubs als Bon Boys en Suryoye-Mediterraneo waren toch wel van een behoorlijk niveau en een maatje te groot voor ons. Wij hadden pech dat wij met een negende plaats nog de nacompetitie in moesten, met uiteindelijk de degradatie als gevolg”.


Voor het komende seizoen ziet Jelmer Schepers wel perspectief nu het een klasse lager speelt. Alleen Roy Lit en doelman Bram Gebbeken zijn gestopt en Dennis Fecken is naar Raptim overgestapt. ‘’Met mijn 23 jaar ben ik nu één van de oudsten. Wij hebben nu een hele jonge ploeg, waar we alleen spelen met jongens uit eigen jeugd en eigen dorp. Het zal een seizoen worden waarin we verder kunnen bouwen aan een nieuw jong team, onder leiding van onze nieuwe trainer Henk Hoogenbirk.

De 1e en 2e selectie heeft genoeg jong talent, waar Sc Erica nog jaren plezier van kan hebben. Voor het komende seizoen hebben wij als team nog geen echte doelstelling. Ik denk wel dat als wij derde worden met aanvallend voetbal, we het goed gedaan hebben. Het is een klasse met mooie derby´s tegen SVV 04 en Titan. En met geduchte tegenstanders, zoals Beilen, HOVC en EMMS die ik samen met ons tot de favorieten wil rekenen. Voor de beker spelen wij nog tegen Buinerveen, Zwartemeerse Boys en DVC 59 en dan beginnen we de competitie thuis tegen Beilen. Zo kunnen we nog even snel revanche nemen voor de nederlaag in de afgelopen nacompetitie.” Besluit Jelmer Schepers.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda