HOVC-trainer Erik de Jong: ,,HOVC begint scherp en fit aan de competitie”

ODOORN – Het afgelopen seizoen was voor HOVC een kwestie van snel achter de feiten aanlopen, volgens trainer Erik de Jong. ,,Dit kwam mede door snel veel grote en kleine blessures en 50/50 wedstrijden die we niet over de streep trokken. En als je eenmaal in die hoek zit, treedt de wet van Murphy in werking en zit het vaker tegen. Ik denk wel een terechte degradatie, als je ons puntenaantal ziet en de wedstrijden tegen concurrenten bekijkt.


Maar ik ben wel blij hoe we er mee om zijn gegaan. Als ploeg zijn we dicht bij elkaar gebleven ondanks de resultaten, de kritieken en ook de frustraties. Het was uithuilen, maar wij moeten als grote kerels de draad weer oppakken. Ik merk dat we een leuke ploeg hebben met allemaal liefhebbers. Onze groep zal niet snel uit elkaar vallen, al mogen we soms onderling best wel wat meer klootzak zijn’’. De selectie is wel wat breder met de komst Ralf Kuipers van DZOH en veel jeugdspelers die het afgelopen seizoen al speelminuten hebben gehad en flinke stappen hebben gemaakt, zegt de Jong.

,,Waar dit seizoen gaat eindigen? Het is moeilijk in te schatten hoe wij er mee omgaan als we zelf het spel moeten maken? Allemaal vragen die straks beantwoord gaan worden. Het komend seizoen beginnen wij wel scherper en fitter en wij ons graag willen revancheren. Doel is vastigheden creëren, jonge gasten snel klaarmaken voor HOVC 1 en als een gretig en brutale groep voor de dag komen. Mooi zou ook zijn als wij na de winter op ons fantastisch nieuwe sportpark gaan spelen. De hele club is er aan toe en verheugt zich hier enorm op. De club staat er prima op, de vereniging is hecht en groot, aan ons de taak om op het veld iedereen weer trots te maken op HOVC”.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda