Sam Ridderman denkt dat SVV 04 wel een stapje hoger kan spelen

SCHOONEBEEK - Voor aanvang van de competitie 2023-2024 gaf Sander Kocks al aan dat SVV 04 tevreden zou mogen zijn met een plekje in de middenmoot, maar met een negende plaats in eindstand moesten de Schoonebekers zelfs in de herkansing nog alle zeilen bijzetten om degradatie te voorkomen. Toch speelden wij helemaal niet zo gek, zegt middenvelder Sam Ridderman:


,,Wij verloren sommige wedstrijden door domme pech net nipt met een doelpunt verschil Voor het komende seizoen zijn de doelstellingen nog niet doorgesproken, maar wij hebben wel al getraind onder Jos Schaart onze nieuwe trainer. Altijd even wennen na drie seizoenen met Roeland Kwint te hebben gewerkt, maar Jos Schaart komt gedreven over en past goed bij de groep”. De groep waaruit Jos Schaart kan putten heeft wel wijzigen ondergaan doordat Harmen Stuiver, Michel Kerkdijk en Colin Schuurhuis zijn vertrokken. Nieuw in de groep zijn doelman Pieter IJzerman, Lars Heijnen en Jesse Lubbers en vanuit de jeugd komen een aantal jeugdspelers waaronder Ruben Pat en Jurrian Lanjouw en er komt routine vanuit het 3e en 4e elftal. Voor het komende seizoen hoopt

Sam Ridderman ook het vertrouwen van de trainer te krijgen en op het middenveld van belang kan zijn voor de groep. Gemakkelijk zal de competitie niet worden. Sc Erica en HOVC, de degradanten uit de 2e klasse en Titan zullen zeker meedoen voor de bovenste plaatsen. Hopelijk kunnen wij ook meedoen want na 10 seizoenen 3e klasse is het tijd een stapje omhoog te maken en nu voor een top zes plaats kunnen gaan, besluit Sam Ridderman.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda