Karsten Stavast vindt dat Titan opnieuw voor een hoge klassering moet gaan

NIEUW WEERDINGE - Titan gaat ook dit seizoen voor een hoge klassering in 3e klasse P als het aan de selectie van trainer Henri Goeree ligt. Dat is in ieder geval de uitleg van Karsten Stavast als het nieuwe seizoen aan de orde komt. Met de vierde plaats aan het eind van het vorige seizoen kreeg Titan volgens de centrale verdediger te weinig. ,,Zelf een plek in de nacompetitie was ons niet gegund doordat wij de laatste wedstrijd met 2-2 gelijk speelden, maar die met drie doelpunten verschil hadden moeten winnen.


Trouwens daarvoor liet Titan juist tegen lagere ploegen dure punten liggen. Ook speelden wij ook niet elke wedstrijd de sterren van de hemel, waardoor ook veel punten werden verknoeid”. Voor het komende seizoen is er opnieuw veel vertrouwen in de groep volgens Karsten Stavast, die aan zijn 5e seizoen bij de rood-witten is begonnen. Uit de groep is niemand weggegaan, maar er is eigenlijk ook geen versterking bijgekomen. Daardoor kan de trainer op dezelfde basis en speelwijze voortborduren.

,,Belangrijk is wel dast wij hier en daar die extra punten te pakken die je nodig hebt. Dat zal dan moet gebeuren tegen ploegen die ik niet allemaal ken, maar met de derby's in de regio tegen bijvoorbeeld SVV 04, Sc Erica en HOVC kunnen wij in ieder geval ook rekenen op de ondersteuning van onze vaste supporterskern. Maar een ploeg als Scheemda zet je ook zo maar niet aan de kant. Hopelijk dat onze trainer de wedstrijden voor de beker tegen SVBC, VIOS O en Weerdinge goed heeft kunnen gebruiken om tijdens de opening van het seizoen thuis tegen Ruinen zijn poppetjes op de goede plaatsen neer te zetten”.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda