Tim Slomp:,Schoonbeek wil zich ontwikkelen en over paar jaar weer 3e klasser worden”.

NIEUW SCHOONEBEEK - Schoonebeek sluit seizoen in stijl af. Dat was de kop van het laatste verslag van Schoonebeek na de 6-0 nederlaag tegen Ruinen. Schoonebeek nam daarna afscheid van Jan Willem Wubkes, Tim Slomp, Jordy Bosch en Rob Koers die zijn gestopt of gaan lager spelen. Vetrokken zijn Kjelld Temmen naar Weiteveense Boys en 2e trainer Richard Schlüter naar SC Erica terwijl trainer Jorden Abel na vijf seizoenen bij Schoonebeek nu bij Ruinen aan de slag gaat.


Het was een moeilijk seizoen, begint Tim Slomp(2 en vervolgt: ,,Door de vele regen en slechte waterafvoer op ons sportpark hebben wij in november en december bijna niet kunnen spelen. Daardoor kregen wij na de winterstop een te zwaar programma voor de kiezen. Achteraf misschien wel goed dat wij een klasse lager spelen en ook niet direct weer moeten promoveren. Onder leiding van trainer Bert Tenfelde gaan wij er met frisse moed tegenaan met aanvulling van de jonge talenten Cas Kolmer en Dyon Levelink uit JO17.

Natuurlijk hebben wij een doelstelling, zegt de Tim Slomp, die wegens afgescheurde kruisbanden en het starten van een woninginrichting is gestopt, maar wel als assistent-trainer actief blijft. ,,Het komende seizoen is misschien een tussenjaar waarin wij kunnen bouwen aan een nieuw Schoonbeek die bovenin weer kan meedoen. De concurrentie komt volgens mij vooral van Weerdinge en USV, maar weten weinig van de andere ploegen. Voor de beker treffen wij Weiteveense Boys, SVV 04 en DSC’65 en beginnen de competitie op 22 september thuis tegen Ruinerwold”. besluit Tim Slomp.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda