Trainer Geert Katoen heeft veel vertrouwen in zijn groep

WEERDINGE - Het afgelopen seizoen was een uitdagend jaar voor ons als v.v. Weerdinge. Hoewel we ons niet hebben laten wegspelen in de 3e klasse met negen gelijke spelen, waren Groninger Boys en Peize de sterkste ploegen, begint trainer Geert Katoen en vervolgt: ,,Helaas zijn we gedegradeerd naar de vierde klasse na een teleurstellende uitschakeling in de herkansing door Mildam. Door blessures en priveomstandigheden hebben wij constant moesten schuiven in de opstelling en dat kwam het automatisme en het samenspel niet ten goede.

De selectie is breder geworden met de komst van negen spelers van onder de 24 jaar van DZOH, SVBO, FC Klazienaveen, SC Angelslo, EHS 85 en Bargeres, terwijl Koen Dekens op de weg terug is van zijn kruisbandblessure. Door blessures en privéomstandigheden hebben wij constant moesten schuiven in de opstelling en dat kwam het automatisme en het samenspel niet ten goede. De selectie is breder geworden met de komst van negen spelers van onder de 24 jaar van DZOH, SVBO, FC Klazienaveen, SC Angelslo, EHS’85 en Bargeres, terwijl Koen Dekens op de weg terug is van zijn kruisbandblessure”. In de afgelopen 2 jaren heeft Weerdinge een goede fundering neergezet voor de selectie en de hele club. Twee jaar geleden werd er nog door de Corona met acht man getraind, nu staat er een hele groep op het veld!

We hebben sinds afgelopen seizoen er een 4e team bij door een vriendengroep uit Emmen die prima bij de club past. Er zijn wel enkele ervaren spelers vertrokken. Milos Oluic en Mohamed Suleiman gaan lager spelen en Frank Dokter(Sc Angelslo) en Patrick Lassche(naar Friesland) en Joran de Boer (Drenthina) zijn vertrokken. Geert Katoen heeft vertrouwen in de groep en de doelstelling is duidelijk: Een sterk seizoen spelen voor een snelle directe terugkeer naar de 3e klasse. Geen gemakkelijke opgave gezien sterke concurrentie in de vierde klasse. USV en Ruinerwold zijn voetballende ploegen, terwijl Protos op de weg terug lijkt en Dwingeloo, altijd een sterke ploeg in de 3e klasse, mogen we ook niet onderschatten”, besluit Geert Katoen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda