Zwartemeerse Boys trainer Mario Kiers kijkt met vertrouwen uit naar de nieuwe competitie

ZWARTEMEER - Met een nieuwe trainer en dezelfde groep werd er met vol vertrouwen uitgekeken naar de start van het seizoen 2023-2024. De verwachtingen en doelstellingen die wij met elkaar hebben doorgenomen, moesten leiden naar een goed seizoen, zegt trainer Mario Kiers, maar niets bleek minder. In de voorbereiding met onder anderen de bekerwedstrijden en het ORGON-toernooi van SVBO wisten wij een goede basis te leggen voor de nieuwe competie, maar door blessures en slechte trainingsmogelijkheden, het trainingsveld stond al vanaf oktober onder water, werden de gestelde doelen helaas niet gehaald”.


Zwartemeerse Boys eindigde uiteindelijk op een achtste plaats zonder een prijs te winnen. Met de blik op het aankomend seizoen en gezien de voorbereiding gaan de Zwartemeerders nu weer met veel vertrouwen aan de competitie 2024-2025 beginnen. Mario Kiers: ,,De selectie is aangevuld met twee spelers uit de JO19, twee spelers van de JO17 en één speler van het 2e hun doorstroom maken naar het 1e elftal en keeper Jeroen Walda heeft zich ook bij de groep aangesloten.

Wij verwachten nu wel mee te kunnen doen voor een top 5, met doelstelling om te promoveren. Wij spelen voor de beker eerst nog tegen DVC 59, Sc Erica en Buinerveen en dan begint het op 22 september met direct een moeilijke uitwedstrijd tegen degradant Weerdinge. Ik verwacht geen gemakkelijke competitie, maar denk dat teams als Weerdinge, Schoonebeek, USV, Ruinerwold, Havelte en Zwartemeerse Boys zullen gaan strijden voor de bovenste plaatsen”.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda