Puck Horstman: ,,Een mooie uitdaging voor mij met een gretige groep”.

NIEUW DORDRECHT - Na twee jaar de vrouwen van HOVC te hebben getraind, leek het Puck Horstman een mooie uitdaging om als hoofdtrainer aan de slag te gaan bij DVC 59, de club waar hij ooit als speler is begonnen. Vorig seizoen kende DVC 59 een slechte start van de competitie en in de winterstop werd noodgedwongen afscheid genomen van de trainer. Puck Horstman: ..De club zat in een lastige situatie, maar gelukkig waren Harm Kiers als trainer en Richard Heijnen als zijn assistent, bereid om het stokje over te nemen.


Hierdoor kwam er weer beleving en plezier in het team en dat zag je terug op het veld, want er volgden weer goede wedstrijden”. Het komende seizoen zal die weg hopelijk worden voortgezet met en dat Puck Horstman en zijn assistent Richard Heijnen die goede lijn weten door te trekken. Dit tweetal heeft het vertrouwen van het bestuur, maar belangrijker is dat de spelers achter de trainer en zijn assistent staan en dat deze samenwerking een succes wordt. De selectie is voor het komende seizoen uitgebreid en versterkt met Aron Arends, Melroy Hemme, Milan Kracht en Roy Sibon. Dit zijn spelers met ervaring die het jonge team goed aanvullen. Alleen Jeffrey Mink heeft het team verlaten en gaat naar het tweede elftal van DVC ‘59.

Puck Horstman: ,,Wij gaan straks met een grote selectie aan het werk en ik zie mogelijkheden met dit team. Wij willen dat er gepresteerd wordt en volledige inzet van iedereen en dat er weer met veel plezier getraind en gevoetbald wordt. Het kan een competitie worden met mooie wedstrijden tegen ploegen uit de regio en ik ben ervan overtuigd dat we met dit team een periodetitel kunnen pakken”,

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda