Johan Piening en Sc Roswinkel beginnen met verjongde selectie aan het nieuwe seizoen.

ROSWINKEL - Nadat het seizoen 2022-2023, mede doordat er weer veel spelers afscheid hadden genomen, moeizaam is verlopen, hoopt trainer Johan Piening dat met een deels vernieuwde selectie in het komende seizoen 2024-2025 in ieder geval mee te doen in de top vijf. Johan Piening: ,,Ook nu zijn er met Sander Hesselink (studie) Bart Luiten (werk) Jan Pagters (verhuisd) helaas weer een aantal spelers gestopt.


Daartegenover staat wel de komst van Dylan Jaarsma (NWVV) Joeri Bergsma (Sc Erica) Bram Ahlers (CEC) Xander Drenth (Musselkanaal) en Roy Over (Ter-Apel) die Johan Piening bij zijn groep zag aansluiten. Met deze spelersgroep hopen wij een gooi te kunnen doen naar een topklassering, zegt de trainer die aan zijn 25e seizoen als trainer is begonnen verwacht dat de degradanten uit de 4e klasse zoals KSC, SPW en Weiteveense Boys ook graag zo snel mogelijk weer willen promoveren.

SVBC, dat ook het afgelopen seizoen opnieuw de promotie misliep, is voor Piening ook nu weer een favoriet in deze vijfde klasse, maar dat is ook HH Combi (Hijken/Hooghalen), volgens de Emmer oefenmeester, die al hoofdtrainer was bij KSC, VKW, VIOS O en NWVV, en het komende seizoen kan bouwen op oud-speler Bart Huizing als zijn assistent trainer. Na de bekerwedstrijden tegen Nieuw Buinen, De Treffers’16 en Ter Apel’96 moet trainer Johan Piening klaar zijn om met zijn mannen vol goede moed aan de nieuwe competitie beginnen met een uitwedstrijd tegen KSC.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda