SVBC gaat voor vierde keer op jacht naar promotie

BARGER COMPASCUUM – Maar liefst drie keer liep SVBC net het kampioenschap en de daaraan gekoppelde rechtstreekse promotie naar de 4e klasse mis. Met twee keer een 2e plaats en één keer een 3e plaats ontglipte het ook in de nacompetitie op het beslissende moment de promotie. Dat was toch wel een bittere pil volgens routinier Sander van Essen(26), maar om aan te geven waar het steeds mis ging is moeilijk aan te geven omdat er alles aan gedaan is om wel te slagen.


Wij hebben een mooie jonge ploeg, maar het lukt steeds net niet. Toch gaan wij er het komende seizoen er ook weer voor. Wij zullen dit nu moeten doen onder leiding van onze nieuwe trainer Anne Christ, die onder andere als hoofdtrainer clubs als VIOS (O), VEV, VCG, KSC op zijn palmares heeft staan, wel een aantal jongens richting FC Klazienaveen zag vertrekken, maar door de doorstroming vanuit de eigen jeugd wel over een jong representatieve selectie kan beschikken”. Sander van Essen, die in ploegendiensten werkt, wil vooruitkijkend wel aangeven dat het weer niet gemakkelijk gaat worden.

Een echte doelstelling hebben wij nog niet uitgesproken, maar dat wij er ook nu weer voor willen gaan is duidelijk, zonder het woord ‘kampioenschap’ in de mond te nemen, maar er zijn ook weer periodes te verdienen. De concurrenten zullen zeker gezocht moeten worden bij clubs als SPW, KSC en Weiteveense Boys dat graag de degradatie weer snel wil vergeten. Wij zullen in de beker tegen Titan, VIOS (O) en Weerdinge de basis moeten leggen voor een mooi succesvol seizoen”.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda