Thomas Immink (30): ,,Doelstelling van Weiteveense Boys is promoveren“

WEITEVEEN – Het afgelopen seizoen was voor Weiteveense Boys een teleurstelling dat eindigde met de degradatie uit de vierde klasse. Toch denk ik dat wij het nog niet zo slecht hebben gedaan met 24 punten uit 22 wedstrijden, zegt centrale verdediger of verdedigende middenvelder Thomas Immink. ,,Ondanks dat we het o.a. Nieuw Buinen, Wijster en Protos lastig konden maken, hebben we in de laatste fase van het seizoen juist tegen directe concurrenten punten laten liggen. Wij kwamen 4 punten tekort voor handhaving en in de nacompetitie moesten wij drie finales winnen om ons te handhaven.


De eerste wedstrijd bij FVV werd gewonnen, maar de tweede in Bellingwolde verloren wij, waardoor het doek voor ons viel”. Na de degradatie gaan de boys in de vijfde klasse onder leiding van onze nieuwe trainer Johan Oldekamp er weer tegenaan, zegt Thomas Immink die aan zijn 14e seizoen in de eerste selectie is begonnen. ,,Ik denk dat Oldekamp met zijn ervaring bij o.a. SVV`04, EMMS en SC Erica ons als team verder gaat helpen. ,,De selectie zal bijna hetzelfde zijn.

Michel Möhlmann moet helaas noodgedwongen stoppen met een aanhoudende knieblessure en Koen Steffens gaat verder in het 2e elftal. Jeugdspelers Kjelld Temmen (keeper) en Tyson Abel zullen het aankomend seizoen aansluiten bij de eerste selectie. De doelstelling voor het nieuwe seizoen is weer snel terug naar de vierde klasse, maar zullen wel flink aan de bak moeten. In deze klasse zijn het stuk voor stuk lastige ploegen die elke week alles geven. Het blijft natuurlijk altijd gissen, maar ik verwacht dat SVBC, HHCombi en mededegradanten SPW en KSC mee zullen gaan doen om de bovenste plekken”.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda