Coen Tent”(21): ,,Bargeres wacht een zware klus in de 4e klasse F”

EMMEN - Het afgelopen seizoen verliep voor Bargeres achteraf gezien wel gemakkelijk. Onder leiding van trainer Geert Aalderink werd slechts een keer verloren en een keer gelijk gespeeld, maar de andere wedstrijden werden vrij allemaal gemakkelijk gewonnen. Het werd uiteindelijk wel een felle strijd met CEC dat pas op de laatste wedstrijd werd beslist. Het geheim? Coen Tent, de aanvallende middenvelder had er wel een verklaring voor.


,,Natuurlijk beschikten wij met Yorick Zweerink over een superspits die elke wedstrijden wel scoorde, maar ook andere jongens in de jonge vriendengroep als bijvoorbeeld Casper Dorgelo en Rob de Graaf die ook regelmatig scoorden” Voor het komende seizoen staat er na drie jaar Geert Aalderink met Martin Koppenol een nieuwe trainer voor de groep. ,,Natuurlijk is dit allemaal weer anders dan wij gewend waren aan Geert, maar Martin is ook een trainer met goede ideeën en tactische plannen met veel druk zetten en hoog voetballen. Hopelijk kunnen wij de lijn van het afgelopen seizoen een beetje doortrekken.


Gemakkelijk zal dat zeker niet gaan, want de concurrentie is ook weer sterker. Zweerink zal misschien node gemist worden maar wij hebben wel een jonge ploeg met potentie die weinig wijzigingen heeft ondergaan en altijd wil voetballen”. Bargeres vierde dit jaar haar 50-jubileum vierde met een kampioenschap weet dat het geen gemakkelijke opgave zal worden, maar Coen Tent die aan zijn 5e seizoen bij Bargeres begint, ziet ploegen als FC Klazienaveen, Elim en CEC als de favorieten maar weet nog niet waar het SVBO moeten plaatsen. Op 21 september beginnen wij thuis tegen FC Klazienaveen, dus direct een tegenstander waar bij wij kunnen kijken waar wij staan”.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda