Trainer Reinier Pruim kan geen enkele inschatting maken in deze nieuwe klasse

EMMER COMPASCUUM - Afgelopen seizoen hebben wij tot aan de laatste wedstrijden goed voetbal gespeeld, begint CEC trainer Reinier Pruim en vervolgt: ,,Naarmate het einde van het seizoen naderde werd het veldspel wel minder. Wij hebben de laatste wedstrijden en in de nacompetitie gevochten als leeuwen en dat resulteerde in de promotie naar de 4e klasse”. De CEC selectie heeft geen spelers zien vertrekken, maar kreeg wel versterking. Tomas Been komt weer terug van FC Klazienaveen en Mike Wilts van vv Valthermond.


Reinier Pruim: ,,Daarnaast trainen er spelers van de JO-17 mee in de voorbereiding terwijl een aderlating natuurlijk de zoveelste knie blessure van Maurice Kampman is. Ik ben benieuwd of we die nog terug zien dit seizoen ook kan ik niet echt een inschatting doen wie de favorieten zijn, maar vind het is wel een fantastische competitie met veel ploegen uit de buurt en ploegen waar we nog niet vaak tegen gespeeld hebben omdat wij pas aan ons derde seizoen in de zaterdag beginnen. SVBO heeft een aardige injectie gekregen vanaf de zondag afdeling, maar verder durf ik geen uitspraken te doen over wie waar eindigt.

Over onze eigen doelstelling heb ik zelf wel een idee, alleen wil ik dit natuurlijk eerst met de groep bespreken. Als wij in de voorbereiding iets afspreken dan kunnen we elkaar daar ook mee confronteren als dat nodig is. In de voorbereiding spelen wij voor de beker tegen competitiegenoot CSVC en Emmen dat na een jaar afwezigheid ook weer met een standaardelftal in de 5e klasse gaat beginnen. Een leuke graadmeters in de voorbereiding om te kijken waar wij staan”, besluit Reinier Pruim.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda