Michel Kerkdijk kijkt met vertrouwen uit naar de nieuwe competitie

ZWARTEMEER â?? De degradatie van FC Klazienaveen was niet de doelstelling van FC Klazienaveen aan het begin van het vorige seizoen, maar het liep allemaal anders dan wat trainer Michel Kerkdijk en zijn mannen voor ogen hadden. Michel Kerkdijk. ,,We hebben nu een totaal nieuwe groep waarmee we als club willen gaan bouwen en ontwikkelen. De oudste speler is 27 jaar in een groep met veel jonge en goede spelers met ervaring. Erg benieuwd naar deze nieuwe, gretige groepâ??.


Uit de selectie zijn Danie Slip, Aaron Brinks (Drenthina), Jesse Habing(Raptim), Roy Sibon (DVC 59) en Tomas Been (CEC) vetrokken. Daarnaast gaan Stan Kroeze, Justin Verschoor, Mido Meijer en Ramen Schonewille een stapje terug te doen en gaan lager spelen. Nieuw in de groep zijn Stan Botter en Thomas Velema van SVBC, Jarno Schulte van Zwartemeerse Boys. terwijl Raul ten Felde, Justin Harms en Tim Hollander van uit de eigen jeugd doorstromen.

Kerkdijk: ,,De doelstelling is nu vooral gericht op de ontwikkeling van de groep en niet zo zeer op een positie of verplichte promotie. Komend seizoen verwacht ik veel van SVBO nu enkele jongens vanuit de zondag tak zijn overgestapt. Vorig jaar kwamen onze kwaliteiten niet echt uit de verf, maar hebben in fases wel ons niveau gehaald. In sommige wedstrijden hebben wij misschien te weinig van ons zelf als individu geëist. Bij tegenslag kregen wij vaak snel tegengoals en daarin willen juist dit jaar veel aandacht aan besteden om dit te ontwikkelen. De groep is hierin leergierig en dat is fijn en geeft mij veel vertrouwen dat het wel goed komt”. besluit de FC Klazienaveen trainer.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda