Assistent-trainer Giovanni Akgün verwacht dat SVBO zaterdag 1 mee kan doen

BARGER OOSTERVELD – In de zaterdag 4e klasse D begon de zaterdag tak van SVBO in Barger-Oosterveld heel matig aan de vorige competitie, Tijdens de winterstop stond de ploeg op een plaats dicht bij de degradatielijn, maar volgens assistent-trainer Giovanni Akgün kan de ploeg toch terugkijken op een goed seizoen.


,,Hoofdtrainer Jan Moes, die aan zijn zesde en laatste seizoen bezig was, werd ondermeer geconfronteerd met een keepersprobleem. Toch kwam het na de winterstop wel weer goed terug. Het begon plotseling te lopen en wij wonnen acht wedstrijden op rij en konden zelfs nog periodekampioen worden. Helaas ging het in de laatste wedstrijd tegen VAKO helemaal mis en zat de competitie er op”. SVBO heeft ook het komende seizoen weer een doelstelling en wil dat realiseren onder leiding van hun nieuwe trainer Albert Jan van Oosten. Giovanni Akgün: ,,Mark de Munnik en Roan Hoogeveen zijn gestopt, maar met de aanvulling van spelers als Davy Wessels, Stefan Kuper, Jelmer Scholtens, Quintin Brands en Niels Wessels uit Zondag 1 is er een flinke impuls bij gekomen.

Spelers die in alle linies een versterking kunnen zijn en met hun ervaring onder anderen de jongere jongens uit JO19 als Duncan Mantingh, Geert Wisman e Bram Sikkes beter kunnen maken. Een kampioenschap durf ik niet direct in de mond te nemen, want eerst snel punten pakken en misschien een periodetitel binnen halen. Wij gaan hopelijk een mooie competitie tegemoet met derby’s tegen het gepromoveerde Bargeres en CEC en Onstwedder Boys en Elim die met Hollandscheveld zeker tot de titelkandidaten gerekend mogen worden”.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda