Sander Eising: “Sc Angelslo kan alleen met promotie tevreden zijn”

EMMEN - Als we terugkijken naar het afgelopen seizoen kunnen we maar één ding concluderen en dat is dat het een erg teleurstellend seizoen is geweest, zegt trainer Sander Eising die aan zijn derde seizoen bij de Meerdijkbewoners is begonnen. We hebben in bepaalde fases van het seizoen ons zelf erg tekort gedaan en zijn we niet goed voor de dag gekomen. Na de winterstop hebben we bijvoorbeeld drie belangrijke thuiswedstrijden tegen directe concurrenten steeds met 2-1 verloren waardoor we aan het eind van de nacompetitie de promotie net hebben misgelopen.


Vooruitkijkend naar het nieuwe seizoen hebben we er bij SC Angelslo enorm veel zin en hebben er daarnaast ook veel vertrouwen in. We hebben er een aantal nieuwe spelers erbij gekregen en in mijn ogen is de competitie, nu clubs als Bargeres en CEC promotie hebben gemaakt, denk wel minder sterk geworden. Er zijn wel een paar spelers vertrokken, maar daartegenover staat ook de komst van een tiental nieuwe spelers, waaronder Jeroen Smit (EHS 85), Sander Nijstad (FC Klazienaveen), Frank Dokter (Weerdinge) en Stefan Kangma (CEC).

Verder zijn er ook een aantal jonge spelers uit de jeugd bijgekomen en sluiten ook oud eerste elftalspelers als Nino Pitta, Ali Arslan en Marcel Hemel hebben zich vanaf de start van de voorbereiding weer bij de selectie aangesloten. Zonder te hoog van de toren te blazen verwacht ik zeker dat we in deze klasse met de bovenste ploegen mee moeten kunnen doe, Mijn doelstelling is ook nu weer gewoon heel helder. Alleen met promotie kan ik tevreden zijn”.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda