VV Emmen wil direct rol van betekenis spelen in de zaterdag 5e klasse F

EMMEN - Vv Emmen is met een standaard elftal terug in de competitie. Eén jaar geleden trok de toen nog hoofdklasser zich terug met als reden een gebrek aan spelers die op hoofdklasse niveau konden acteren. Achter de schermen werd daarna de draad al snel weer opgepakt door mensen met hart voor de club. Met name Bert Koopman, Laura wever, Henk Krans en Jan Gerfen (Jan is niet meer actief binnen de club), gingen voor een doorstart.


Na maanden van hardwerken en vele gesprekken is het gelukt om een representatieve selectie op de been te brengen waarmee vv Emmen denkt een rol van betekenis te kunnen spelen in de zaterdag 5e klasse F. Wat mij motiveerde om trainer te worden van V.V. Emmen? Emmen kwam op mijn pad omdat de beoogde trainer op het laatste moment afzegde. Ik werd gebeld of ik interesse had, als oud Emmen speler en met het duidelijke toekomstplan dat het bestuur voor ogen had, hoefde ik niet lang na te denken om deze uitdaging aan te gaan en heb mij voor 3 jaar verbonden aan Emmen.

Onze ambitie is om mee te doen in de top 5, we willen snel de weg omhoog vinden. Met de huidige selectie zal dat mogelijk moeten zijn, maar we moeten het niveau niet onderschatten. Dat weet ik uit ervaring want ik verwacht dat Scheemda en HSC als degradanten snel weer terug willen en als kandidaten voor een periodetitel zijn dat zeker SC Angelslo en NWVV en hopelijk kunnen wij ons 100-jarig bestaan ook opluisteren met een prijs”. besluit Johan Hollen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda