Brian Tent (26) wil met NWVV in ieder geval een periodetitel winnen

NIEUW WEERDINGE – In deze zaterdag 5e klasse D kan NWVV op een zeer teleurstellend seizoen terugkijken nadat het twee seizoen geleden uit de vierde klasse degradeerde. Volgens de in Musselkanaal wondende Brian Tent ging er in het afgelopen seizoen van alles mis. ,,Het team speelde ondermaats met de goede spelers die trainer Martin Koppenol tot zijn beschikking had. Daarnaast speelden ook blessures en ploegendiensten niet mee waardoor sommige spelers waaronder Damy Sinot, onze rots in de branding onder lat, een aantal keren verstek moesten laten gaan’.


Een seizoen in ieder geval om maar snel te vergeten. De selectie heeft wel enige wijzigingen ondergaan, vervolgt de centrale middenvelder. ,,Jeroen Buurke, Jos de Boer, Roy Feiken, Jarno Giezen, Drazen Jagodic, Rowan Meijering en enkele jeugdspelers zijn erbij gekomen. Wij hebben in de voorbereiding een trainingskamp op eigen veld gehad in het kader van teambuilding en elkaar leren kennen. Onze nieuwe trainer Harm Bolk is voor mij een onbeschreven blad, maar als ik de reacties in de toch wel ervaren groep beoordeel, zit dat wel goed. Vooruitkijkend hoopt onze doelstelling

het beter te doen dan het afgelopen seizoen en daarbij denk ik ook aan een periodetitel. Kandidaten voor de prijzen zijn er op voorhand te noemen. Sc Angelslo doet altijd mee en het gedegradeerde Scheemda, HSC, Mussel en VVS gaan voor een top-4 plaats, terwijl met vv Emmen er ook weer een derby bij is gekomen. Wij zullen onze ruggen moeten rechten en dan kan er iets moois uit voortkomen, besluit Brian Tent die het vorige seizoen met 9 doelpunten wel trefzeker was voor NWVV .

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda