AMATEURVOETBAL

WKE sportploeg van Drenthe 2009

HOOGEVEEN/EMMEN - Voetbalvereniging WKE is gekozen tot sportploeg van Drenthe 2009. De club uit Emmen won het afgelopen jaar alles wat er te winnen viel. De verkiezing vond woensdagavond plaats in De Tamboer in Hoogeveen. Drents sportman van het jaar werd K1 wereldkampioen Sem Schilt. Sporttalent werd rolstoeltennisser Tom Egberink uit Dalen, sportvrouw Adelinde Cornelissen uit Beilen.
Reageer!

Inhaalwedstrijden Eredivisie

EMMEN - Alle wedstrijden die voor zondag 20 december zijn afgelast hebben een nieuwe datum gekregen . Het gaat om de volgende duels uit de 18e speelronde. Dus de eredivisie wordt een week eerder hervat dan gepland.
Reageer!

Erwin Buurmeijer definitief naar FC Emmen

EMMEN - FC Emmen en BV Veendam zijn het vanmiddag eens geworden over de transfer van Erwin Buurmeijer. De linkspoot wordt voor de rest van het seizoen gehuurd.
Reageer!

FC Emmen ruim langs zaterdagtopper Excelsior '31

VRIEZENVEEN - FC Emmen bleef ook in de derde oefenpartij tegen hoofdkilassers ongeslagen. Op het terrein van DETO in Vriezenveen werd Excelsior '31, de onbetwiste koploper in de hoofdklasse C, met 7-2 geklopt. Na de matige voorstelling tegen WKE kwam FC Emmen tegen Excelsior ?31 heel wat beter voor de dag. Binnen twintig minuten was de formatie uit Rijssen op een 3-0 achterstand gezet. Roy Stroeve opende de rij van doelpuntenmakers door nu wel een strafschop te benutten. Xander Houtkoop die op links een prima wedstrijd speelde verhoogde tot 2-0 en Roy Stroeve nam de 3-0 voor zijn rekening.
Reageer!

FC Emmen ? MVV naar maandag 25 januari

EMMEN - De wedstrijd FC Emmen ? MVV, die gisteren werd afgelast wegens de slechte toestand van het veld, wordt maandag 25 januari aanstaande ingehaald, aanvang 20.00 uur. Maar eerst speelt FC Emmen vrijdag 22 januari aanstaande nog thuis tegen FC Dordrecht, aanvang 20.00 uur.
Reageer!

Inhaalwedstrijden Jupiler League

EMMEN - Alle wedstrijden die voor vrijdag 18 december en zondag 20 december zijn afgelast hebben een nieuwe datum gekregen. Het gaat om de volgende duels uit de 22e speelronde.
Reageer!

FC Emmen ? MVV afgelast

EMMEN - De wedstrijd FC Emmen ? MVV van vanavond is afgelast. Scheidsrechter Haverkort heeft vanmorgen het veld gekeurd maar de toestand van het veld is dusdanig dat het niet verantwoord is om hierop te spelen en een gevaar voor de spelers oplevert. Deze wedstrijd werd op 18 december vorig jaar ook al afgelast in verband met de sneeuwval, een nieuwe (derde) datum is op dit moment nog niet bekend. De wedstrijd FC Omniworld ? FC Emmen die vrijdag 15 januari gespeeld zou worden, is verplaatst naar maandag 8 februari.
Reageer!

CEC bijna 100 jaar

EMMER-COMPASCUUM - In Emmer Compascuum zijn de voorbereidingen in volle gang voor het 100-jarig bestaan van de plaatselijke voetbaltrots CEC. De voetbalvereniging bestaat op 1 augustus 2011 precies een eeuw. De festiviteiten worden gehouden in juli van dat jaar. Gerrie Bos is als voorzitter van de sponsorcommissie binnen CEC nauw betrokken bij de voorbereidingen. En ondanks dat het feest pas over 19 maanden wordt gehouden, is de aftrap achter de schermen al geruime tijd geleden gegeven.
Reageer!

FC Emmen - WKE onbeslist

VRIEZENVEEN - Het oefenduel tussen FC Emmen en landskampioen WKE heeft geen winnaar opgeleverd. In Vriezenveen eindigde het duel in 1-1. Voor WKE scoorde Robert Fik na een klein half uur vanaf de penaltystip, pas zes minuten voor het einde tekende Ruud ter Heide voor de gelijkmaker.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda