AMATEURVOETBAL

Moeizame overwinning voor Drenthina

EMMEN - Na een matige serie in de competitie (2 punten uit 3 wedstrijden) en een prima bekerwedstrijd tegen hoofdklasser Genemuiden (2 -1 verlies) stond voor Drenthina de belangrijke wedstrijd tegen hekkensluiter SGV op het programma. Bij winst zou aansluiting bij de top verzekerd zijn en bij eventueel puntverlies zou de thuisploeg in de grauwe middenmoot belanden.
Reageer!

SVV?04 blijft winnen

SCHOONEBEEK - SVV?04 behaalde een simpele overwinning op een krachteloos Oring. De eerste 10 minuten gaf Oring nog aardig tegen gas het zette SVV?04 brutaal onder druk, maar was totaal niet gevaarlijk voor SVV?04 doelman Dennis Bos. SVV?04 was gehandicapt door blessures van het spitsen duo Anne de Jonge en Harmen Stuiver, vandaar dat trainer Wilbert Arends middenvelder Marco van der Veen naast Dennis Schmeier in de spits had gestationeerd.
Reageer!

SC Angelslo blijft thuis ongeslagen

EMMEN - Afgelopen zaterdagf speelde in klasse 4c SC Angelslo thuis tegen Vitesse63 uit Koekange. Vol vertrouwen begon de ploeg uit Emmen aan de zo belangrijke thuiswedstrijd. Maar het was Vitesse dat de bal al na 28 seconden in het net zag verdwijnen. Een foute pass op het middenveld werd direct met een schot vanaf 30 meter hard in de bovenhoek geschoten en zo stond de 0-1 al snel op het scorebord.
Reageer!

Steenwijker Boys - DVC'59 gestaakt

STEENWIJK ? De wedstrijd tussen Steenwijker Boys en DVC?59 werd in de 58e minuut gestaakt. Scheidsrechter Kennerlint hield het toen voor gezien. Aanleiding was een opstootje ter hoogte van de middenlijn op een moment dat alle aandacht gericht was op een duel bij de cornervlag op de DVC?59 helft. Martin Doek had ineens drie spelers van Steenwijker Boys in zijn nek hangen en moest rennen voor zijn leven. Toen er ook nog eens een twintigtal supporter van de thuisclub het veld op renden en zich met de wanordelijkheden gingen bemoeien kan de scheidsrechter niets anders doen dan een eind aan de wedstrijd maken. Robert Lohuis van DVC?59 kreeg in dit tumult ook nog een slag in zijn gezicht. De scheidsrechter hield de kaarten op zak en het zal een klus voor de strafcommissie van de KNVB worden.
Reageer!

De avonturen van Emmen D1

EMMEN - Ondanks de vele regenbuien van de de dagen voorafgaand aan de wedstrijd lag veld 3 op sportpark de Meerdijk er gewoon goed bij. Er kon gevoetbald worden. Een wedstrijd tussen, op papier, twee goede ploegen uit de 2de divisie F: Emmen D1 ? Frisia D1. De laatstgenoemde ploeg uit Leeuwarden nam de punten mee, het versloeg de Emmenaren met 0-1.
Reageer!

?VIOS wint thuis van nummer drie in 5E?

OOSTERHESSELEN - VIOS heeft aan het thuisduel tegen Protos drie punten weten binnen te halen. In een zeer attractieve wedstrijd werd het 3-1 voor de mannen uit Oosterhesselen. VIOS had wat recht te zetten na de blamage vorige week in Eext. Het werd maar liefst 9-2 voor de mannen uit Eext, die op moment van spelen nog gelijk stond met het vlaggenschip van VIOS.
Reageer!

WKE wint met man minder

EMMEN - De eerste helft was voor WKE, ofschoon Alcides de eerste kans kreeg, maar de bal verdween in het zijnet. In de tegenaanval kreeg speelde Erik Eleveld zich vrij en plaatste de bal op Paul Weerman, maar die schoot van dichtbij met zijn mindere linker net naast. In de zestiende minuut was het dan wel raak. Martijn Doldersum plaatste de bal op Paul Weerman, die legde de bal breed op de inkomende Robin Demeijer en die schoot vanaf de zestiende via een tegenstander raak.
Reageer!

CEC kopje onder tegen Emmen

EMMER COMPASCUUM - CEC probeerde van alles, maar bleek niet bij machte om tegen Emmen een punt veilig te stellen. Deze gemeentelijke derby op het sportpark in Emmer Compascuum eindigde in 2-0 voor de Emmenaren. Ingmar Reins scoorde de 0-1 voor de thee en Dave Bos zorgde in de tweede helft voor 0-2 voor de titelkandidaat uit Emmen. reageer op dit bericht REACTIE We verzoeken dringend een ieder die reageert zich te houden aan de regels van fatsoen, wet en privacy. De redactie behoudt zich het recht voor reacties te verwijderen. Naam: Reactie: Voer de afgebeelde code in: De inhoud van het bericht moet te maken hebben met het artikel en niet aanstootgevend en/of kwetsend zijn of persoonlijke informatie bevatten. De uitgever is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties en behoudt zich het recht voor reacties te verwijderen. Bij misbruik kan de toegang tot deze site worden geblokkeerd! Indien de uitgeverij daartoe wordt gevorderd door Justitie, verstrekt de uitgever ingeval van mogelijke misdrijven (laster/ bedreigingen) ten behoeve van onderzoek de ip-adressen van waaruit deze misdrijven mogelijk zijn verzonden. Reacties op dit berichtlaatmenietlachen schreef op zondag 15 november 2009 om 19:15 Bij cec probeerden ze helemaal niets. reageer ongepast? Adriaan schreef op zondag 15 november 2009 om 19:23 Over die twee rode kaarten voor CEC zullen we het maar niet hebben. reageer ongepast? emmenaar schreef op zondag 15 november 2009 om 19:50 in emmercompas hebben ze nog nooit kunnen voetballen reageer ongepast? sloper schreef op zondag 15 november 2009 om 21:28 word het niet tijd bij cec om wat voetballers weg te schoppen reageer ongepast? van gaal schreef op zondag 15 november 2009 om 21:30 volgens geruchten stroom brinkman weer voor de groep reageer ongepast? emmermeer schreef op zondag 15 november 2009 om 21:51 dat moeten ze doen deze trainer past niet bij de club reageer ongepast? geen supporter van cec schreef op maandag 16 november 2009 om 00:06 Ze hebben geen voetballers bij cec alleen schoppers reageer ongepast? supporter cec schreef op maandag 16 november 2009 om 11:41 weten de ""supporters" buiten het veld het weer beter???Blijf de volgende keer lekker thuis. reageer ongepast? volger schreef op maandag 16 november 2009 om 13:57 cec heeft tenminste supporters en tis wel hun cluppie......! reageer ongepast?
Reageer!

Nipte zege WKE op Alcides

VOETBAL - WKE won zondag thuis met 2-1 van Alcides uit Meppel. Robin de Meijer opende de score voor de thuisploeg in het begin van de wedstrijd (1-0). Halverwege de 2e helft kwam Alcides op gelijke hoogte door een treffer van Martin van den End. In de slotfase was Paul Weerman trefzeker door de winnende treffer te maken (2-1). Scheidsrechter Souwen deelde maar liefst 12 gele kaarten uit. Twee keer geel was er voor Will Koops.
Reageer!

Erica loopt 3 punten mis.

ERICA - Afgelopen zaterdag speelde Erica ?86 tegen VVS uit Oostwold. VVS is koploper met 1 punt voorsprong op drie achtervolgers. Erica ?86 staat met een schamele 6 punten op de 10de plaats. Het is zaak voor de mannen van Gerard Lambers punten te pakken om aansluiting te vinden bij de middenmoot.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda