AMATEURVOETBAL

KSC verslaat Musselkanaal in beker

SCHOONOORD - Sander Heuker voor de thee en Jans Nijboer na de pauze waren de doelpuntenmakers voor KSC in het met 3-2 gewonnen bekerduel tegen Musselkanaal. KSC was na de rust op dreef tegen de 'Knoalsters'. Zowel de gelijkmaker van Musselkanaal (34e minuut) als de tweede goal van Nijboer was een strafschop.
Reageer!

Emmen na strafschoppen verder in beker

EMMEN - De bekerwedstrijd tussen Emmen en het een klasse lager spelende Olyphia is in 0-0 ge?indigd. Strafschoppen waren dus nodig om de winnaar te kunnen bepalen. Emmen bleef aan de goede kant van de score. De negende strafschop van Emmen bleek de beslissende. In de 'gewone' wedstrijd liet Emmen veel kansen onbenut. Met name de doelman van de ploeg uit Noordwolde verkeerde in een uitstekende vorm.
Reageer!

DVC '59 ten koste van Pesse naar volgende bekerronde

PESSE ? DVC?59 heeft zich eenvoudig geplaatst voor de volgende bekerronde door met 0-2 bij Pesse. Door blessures en vakantie ontbraken er een zestal basisspelers. Dat DVC?59 over een goede bank beschikt bleek, de vervangers deden het stuk voor stuk naar behoren. Al na een kwartier werd de score geopend. Damian Vos tikte de bal binnen na goed aangeven van Niek Mink. DVC?59 verzuimde vervolgens afstand te nemen. Pesse kende met name na rust een goede fase. Arnaut Vos en Michel Brus waren niet in staat om doelman Richard Menzen te passeren. Een kwartier voor tijd maakte Nick Wanders met een knappe individuele actie aan alle twijfels een eind, 0-2.
Reageer!

SC Erica heeft veel moeite met vijfdeklasser SVZ

ERICA - SVZ bleek allesbehalve een zachtgekookt eitje voor SC Erica te zijn. De vier klassen lager spelende ploeg uit Zeijen hield het hoofd een uur lang boven water. Daarna lukte het Erica wel om te scoren: 3-1. Tony Visker, Jorik Beukers en Peter Oost maakten de doelpunten voor Erica in Zeijen. Voor de thuisploeg scoorde Jelmer Berendsen.
Reageer!

WKE ruim langs Ruinen

EMMEN - Zoals verwacht had WKE geen moeite met Ruinen. Het klassenverschil werd ook in cijfers uitgedrukt: 8-2. Bij rust had WKE al vier keer gescoord. Joseph Oosting en Erik Eleveld namen elk drie doelpunten voor hun rekening. Henk Bakker en Robin Demeijer waren ook succesvol.
Reageer!

ZBC strandt in bekertoernooi

ZWEELOO - VKW en ZBC waren aan elkaar gewaagd. De ploeg uit Westerbork overleefde de bekerronde, want er werd met 2-1 gewonnen van de Zweelers. Peter Timmer opende de score voor ZBC. In de 28e minuut, een minuut later na de goal van Timmer, maakte Edwin Wiechers gelijk. Erik Eefting werd kort na rust matchwinner.
Reageer!

SVV'04 niet verder dan 0- tegen Ruinerwold

RUINERWOLD - Zoals in het programmaboekje werd aangekondigd, werd vandaag de topper uit 4C gespeeld. Voor de titel? mooiste sportpark van Drenthe? zijn echter wel andere sportparken die daar veel meer aanspraak op maken. In de eerste helft viel er en licht overwicht van SVV?04 te noteren, zo had Joost Hindriks geen geluk met twee vrije trappen in het eerste kwartier. Rond de 20e minuut viel het eerste wapenfeit van Ruinerwold te noteren, het schot verdween naast de goel van Dennis Bos.
Reageer!

Avonturen van vvEmmen D1

EMMEN - Acht wedstrijden gespeeld, negentien punten in bezit en een tweede plaats in de 2de divisie F. Dat zijn geen slechte cijfers, integendeel. Emmen D1 draait, en afgelopen wedstrijd bleek dat vanaf 11.45 uur. Want van kwart voor twaalf tot kwart over twaalf maakte de Emmense machine gehakt van ZFC Zuidlaren D1: een 5-1 overwinning na een 0-1 ruststand.
Reageer!

Bekeravontuur Erica'86 strand op VHK

Afgelopen zaterdag stond voor Erica ?86 de bekerwedstrijd tegen 3de klasser VHK uit Sint Jansklooster op het programma. Voor de mannen van Gerard Lambers een moeilijke tegenstander. De wedstrijd begon voor Erica 86 goed. Er werden veel kansen gecre?erd. In de 5e minuut mis Patrick Bruins net na een voorzet van Roy Lit. In de 15e minuut komt Gerjan Mulder alleen voor de keeper op aangeven van Ronald Lit. De keeper pakt zijn inzet echter goed. Ook VHK krijgt kansen, voornamelijk vrije ballen en afstandschoten.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda