AMATEURVOETBAL

Sp. Zweeloo maakt eerste competitiewedstrijd tot succes

ZWEELOO - Sportclub Zweeloo heeft de eerste wedstrijd tijdens de competitie in 4C tot een succes gemaakt. In eigen huis werd het hoog ingeschatte VV Smilde'94 zaterdag met beide benen op de grond gezet, 2-1. Achttien minuten voor tijd maakte Ren? Lanting de winnende met een wereldgoal. Vlak voor de rust had zijn teamgenoot Rick Hagenauw Sp. Zweeloo al voorsprong gezet. Smilde'94 kwam nog terug door een onfortuinlijk eigen doelpunt van Ties van der A, maar deze keer viel het kwartje de goede kant op voor de thuisclub. Na de 2-1 telde onder meer trainer Hans Pullen nog zeker drie grote kansen op meer, terwijl de rood-zwarten de hoop opgaven.
Reageer!

Goede start van Drenthina

ASSEN - Na een afwezigheid van 5 jaar vandaag voor Drenthina een hernieuwde kennismaking met de 2e klasse. De eerste wedstrijd van deze nieuwe competitie was direct tegen ??n van de favorieten, LTC uit Assen. De Assenaren waren het afgelopen seizoen als 3e ge?indigd en hadden al aangekondigd het komend seizoen, door de versterkte promotieregeling i.v.m. de invoering van de topklasse, bij de eerste drie te willen eindigen. De equipe van Gerrie Benes was dus gewaarschuwd.
Reageer!

Winst en verlies voor jeugdteams

EMMEN - De in Emmen gebaseerde jeugdteams van de voetbalacademie SC Heerenveen/FC Emmen zijn de competitie met wisselend succes van start gegaan. De C -jeugd won en de D-pupillen verloren.
Reageer!

SVBO dames gaan met winst van start

BARGER OOSTERVELD - Vandaag stond ook bij de dames de eerste competitiewedstrijd op het programma. Zo ook SVBO - Sc Erica 2 en de geelzwarten wonnen na een 6-0 ruststand met 13-1. Na 3 wedstrijden te hebben verloren in de bekercompetitie werd het voor de dames van SVBO tijd om een wedstrijd te winnen. Tegen Sc Erica hadden de dames nog nooi tgespeeld en wisten niet wat hen te wachten stond. Na 5 minuten was wel al duidelijk dat deze wedstrijd gewonnen moest worden, want het was na drie minuten al 1-0 voor SVBO door een doelpunt van Carla Gerdes.
Reageer!

Sc Angelslo pakt verdiende overwinning

EMMEN - Afgelopen zaterdag 5 stond de eerste competitiewedstrijd voor SC Angelslo op het programma. De mannen moesten onder leiding van de nieuwe trainer Johan Hollen aantreden tegen Onstwedder Boys. en wonnen na een 2-1 ruststand met 4-3. Na een moeizame beginfase, waarin Onstwedde de betere was, was het toch Angelslo dat in de 13e minuut op een 1-0 voorsprong kwam. Aanvoerder Timon Rozeveld wist een terugspeelbal te onderscheppen en schoot goed binnen.
Reageer!

WKE simpel naar winst op Babberich

EMMEN - WKE begon zondagmiddag de competitie voortvarend met een overwinning op Babberich. Via een wedstrijd 4-0 ruststand eindigde het duel op het Grote Geert Sportpark in een 4-1 overwinning voor de Emmenaren. Grote man was volgens velen Robin Demeijer die bij de eerste drie doelpunten van WKE nadrukkelijk betrokken was. Paul Weerman zorgde met drie treffers op rij voor een zuivere hattrick en de vierde treffer scoorde Robert Fik vanaf de stip nadat Erik Ereveld in het strafschopgebied onderuit werd gehaald.
Reageer!

SVV?04 vergeet te scoren

SCHOONEBEEK - SVV?04 had weinig moeite met Schoonebeek, maar voetbalde omdat de kansen niet ongezet werden in doelpunten meer tegen zich zelf? De eerste wedstrijd van de competitie en dan al gelijk een derby tegen (Nw) Schoonebeek wat achteraf het predicaat derby niet mocht voeren.Het was geen beste wedstrijd maar wel ??n met een terechte winnaar. SVV?04 kende nogal wat blessures,spits Anne de Jonge en de gebroeders Michel en Martijn Kerkdijk ontbraken in de openingswedstrijd,gelukkig beschikt trainer Wilbert Arends over een brede selectie zodat zonder moeite andere spelers de plaats kunnen innemen van de geblesseerden.
Reageer!

Niek Wessels velt Annen

EMMER-COMPASCUUM - Door goals van Niek Wessels won CEC met 2-0 van Annen na een ruststand van 0-0. De eerste treffer in de 46e minuut was een volley van zestien meter. Een beauty volgens de kenners. Annen was in de eerste helft wel de betere partij, maar scoren lukte niet. Na de thee was CEC gretiger en gevaarlijker. De tweede treffer van Niek Wessels viel in de slotfase. Eindstand 2-0.
Reageer!

Kaartenfestival bij Titan - Sc Erica

NIEUW-WEERDINGE - Martin Idema namens Titan in het eerste kwartier en Kelvin Jager in de zevende minuut van de extra tijd zorgden voor de 1-1 eindstand bij Titan tegen SC Erica. Dat Titan een punt pakte was opmerkelijk, want het eindigde de wedstrijd met acht spelers. Peter Koops (rood), Wim van Klinken en Ron Kuper, beide 2x geel), werden door descheidrechter voortijdig naar de kleedkamer gestuurd.
Reageer!

Onverdoende nederlaag voor DZOH

EMMEN - DZOH ging de competitie van start met een nederlaag tegen Hollandscheveld dat met 4-2 aan het langste eind trok. DZOH stond na negentig minuten met lege handen4-2), terwijl een gelijkspel zeker verdiend zou zijn geweest. Edwin Scheper maakte de 1-0 voor DZOH. Daarna scoorde Hollandscheveld drie keer. Na de 3-2 door Frank Schut drong fel. DZOH aan, maar de gasten uit Hollandscheveld bepaalden de eindstand op 2-4.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda