AMATEURVOETBAL

Achilles '29 maatje te groot voor WKE

EMMEN ? Landskampioen WKE liep zondagmiddag thuis tegen een 2-0 nederlaag op tegen Achilles?29. Bnnen vier minuten kreeg Achille?29 vier kansen, waarbij vooral Gradus Hempenius ongrijpbaar was voor de WKE-defensie. Het was te danken aan doelman Raymond Beukeveld (2x) en het falen van Patrick van Leeuwe dat WKE het doel schoon kon houden. De eerste doelpoging van WKE vond plaats in de dertiende minuut. Na een goede aanval schoot Wil Koops van net buiten het strafschopgebied in, maar doelman Bart van de Beek stond op de goede plek.
Reageer!

Tubantia en SVBO delen de punten.

HENGELO - SVBO is er vandaag ook niet in geslaagd om te winnen. De ploeg van trainer Wattimury begon goed en hield dat vol tot aan rust. Voor rust was SVBO ook beter dan Tubantia en gaf het ook geen kans weg. Maar na rust kwam Tubantia meer in het spel voor en kreeg het in de eerste 10 minuten twee kansen, maar die werden niet benut. De volgende kans was wel raak, en een aanval was in twee instanties raak. 1-0. Daarna moest SVBO wel komen. En in plaats van een tikkie terug, ging de bal naar voren en ongeveer 10 minuten voor tijd was het raak door invaller Harm Hindriks, die met een schot van 20 meter de bal aardig binnen werkte. Daarna kregen beide ploegen geen grote kansen meer en bleef het bij 1-1.
Reageer!

SETA te sterk voor Twedo(zat)

MUSELKANAAL ? Twedo, dat vorige week voor het eerst deze competitie verloor van Veendam 1894 was er op gebrand om van SETA te winnen, maar het was uiteindelijk SETA die de volle drie punten kon bijschrijven. De thuisploeg begon de wedstrijd zoals ze altijd fel en daar wist Twedo zich geen raad mee. Het gevolg was een tegendoelpunt in de 10e minuut van Ferdinand v/d Sluis die Daniel Kiers omspeelde en keurig 1?0 scoorde. Twedo dat pas vanaf de 30e minuut wat terug kan doen via een afstandsschot maar de bal verdween buiten het doel achter keeper v/d Werff.
Reageer!

Zwartemeer pakt punt bij ZBC

Zwartemeer pakt punt bij ZBC ZWEELOO ? Via een 1-1 ruststand wist Zwartemeer met 2-2 gelijk te spelen tegen koploper ZBC. Een geduchte tegenstander dus voor Zwartemeer en ZBC had ook het betere van het spel, Zwartemeer wist echter hun sterke aanval goed te beteugelen, maar kwam in de eerste helft een paar keer goed weg. De blessuregolf is bij Zwartemeer weer aangewakkerd zodat meer dan een half elftal geblesserd langs de kant stond. De spelers die in het veld stonden weerden zich echter kranig.
Reageer!

Titan kan voorsprong niet vast houden

NIEUW WEERDINGE - Titan kan een 2-0 voorsprong op Germanicus niet vasthouden en verliest uiteindelijk met 4-3. Het beter spelende Titan kwam in de 15e minuut op 1-0 door Ronnie Luiten via een schitterend afstandschot. Vervolgens kregen Idema en Prins nog mogelijkheden om de score uit te bouwen, maar de keeper van Germanicus blijkt nog altijd van topniveau en hij hield zijn doel schoon. n de tweede helft bleek Germanicus niet de aansluitingstreffer te kunnen maken. In de 70e minuut bracht Koops Titan op een 2-0 voorsprong.
Reageer!

Tynaarlo - VIOS eindigt met staking

TYNAARLO - Op het sportpark in Tynaarlo heeft VIOS (O) dit weekeinde drie punten mee naar huis weten te nemen. In een aantrekkelijke wedstrijd werd het 1-2, nadat de scheidsrechter de wedstrijd affloot in de 88e minuut. VIOS begon zeer opportunistisch, het kreeg veel kansen in de openingsminuten, waaronder al eerste twee minuten. Een goede corner vanaf rechts werd na een volley van spits Betten afgeslagen. Ook rechterspits Geuze wurmde zich door de verdediging van Tynaarlo, echter tot scoren kwam het niet.
Reageer!

Lammert Kiers trainer DVC'59

NIEUW DORDRECHT - Lammert Kiers zal tot het eind van het seizoen de selectie van DVC'59 onder zijn hoede nemen na het op non-actief stellen van trainer Johan Piening. De in Barger Compascuum wonende Kiers is overigens geen onbekende bij DVC 59. Hij was al van 1998 tot 2001 als trainer werkzaam in Nieuw Dordrecht en werd in het seizoen 98-99 kampioen met DVC'59.
Reageer!

Prijswinnaars op bezoek bij SC Heerenveen

EMMEN - Seizoenkaarthouders van FC Emmen die bij vroegtijdige verlenging een prijs wonnen in de vorm van een toegangsbewijs voor een thuiswedstrijd van SC Hereenveen hebben zondag de wedstrijd tegen VVV-Venlo bezocht. Het duel tussen twee voormalige trainers van FC Emmen eindigde in 1-1.
Reageer!

SVBO nestelt zich op kop na winst op VEV

BARGER OOSTERVELD ? SVBO(zat) pakte een belangrijke 2-1 overwinning in de derby tegen VEV. Beide ploegen beginnen slecht aan de wedstrijd. Het spel veert over en weer en gaat gelijk op. De eerste en eigenlijk enige goede kans voor SVBO van de eerste helft komt van Ruben Strating die maait wild over na een goede actie van Thijs Scholte Albers. Ook VEV is tot enkele doelpogingen gekomen. Henri Nijenkamp komt tot een schot, maar keeper Doek pakt goed. Even later krijgt VEV een vrije bal op randje zestien meter, Jeroen Hartmann schiet echter over de kruising.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda