AMATEURVOETBAL

Schoonebeek wint in eigen huis van Weerdinge

SCHOONEBEEK - in de zondag 4e klasse C stond Schoonebeek - Weedinge op het programma. Behalve een trainerswissel kende Weerdinge ook tegenslag op de heenweg, een auto-ongeluk met goede afloop (alleen een auto total-los maar geen persoonlijke ongelukken) was reden om een kwartiertje later te beginnen. De aspiraties van de Schoonebeekspelers werden daarmee nog meer op de proef gesteld maar bleven bewaard voor de wedstrijd. Een furieuze start was het devies van trainer Sijbom en wees baas in eigen huis.

SC Angelslo toont veerkracht

EMMEN - Zaterdag 10 oktober stond de wedstrijd SC Angelslo-SV Mussel op het programma in 4c. Een belangrijke wedstrijd voor beide ploegen in de onderste regionen en dus cruciaal voor de positie in het klassement. Dit alles bleek voor de ploeg uit Emmen niet helemaal duidelijk. Zeer slap begon Angelslo aan de wedstrijd en het werd op alle fronten afgetroefd door SV Mussel. Slordige passes, niet omschakelen en vooral niet aansluiten brachten Angelslo in grote moeilijkheden.

DVc'59 in slotfase onderuit

DWINGELOO ? Voor DVC?59 duurde de uitwedstrijd tegen Dwingeloo vijf minuten te lang. In de slotfase scoorde de thuisclub twee keer en stuurde DVC?59 terug naar Nieuw-Dordrecht met een 3-1 nederlaag. Dit betekende de derde nederlaag op rij. Lammert Kiers die Johan Piening als trainer heeft opgevolgd kon niet beschikken over Damian Vos, Nick Mink, Gert Mink (allen geblesseerd) en Nick Wanders die een familiefeest had. Dat betekende een enkel nieuw gezicht. Opvallendste was dat van Niek Mink. Vooral voor rust toonde hij aan aanvallend een aanwinst te zijn. Balvast en in staat kansen te forceren. Na rust zakte hij net als heel DVC?59 terug.