AMATEURVOETBAL

Emmen D1 Drachtster Boys D1 6-3

EMMEN - Alle ingredi?nten voor een perfecte wedstrijd waren aanwezig voor Emmen D1: Een prachtig hoofdveld, een schijnende zon, perfecte wedstrijdballen, muziek tijdens de warming-up en een heuse omroepster. Nu zou er nog ??n zaak moeten gebeuren: voetballen. Zeker de eerste twintig minuten werd het publiek niet verwend, maar dat werd bij vlagen keurig hersteld: een 6-3 overwinning op Drachtster Boys D1.
Reageer!

Verlies voor Dames Sc Angelslo

EMMEN - 1e klasser Sc Angelslo speelde vanavond een oefenwedstrijd tegen de dames van eredivisionist Heerenveen. Het klasse verschil was direct vanaf het begin wel duidelijk, maar Angelslo verweerde zich goed waarbij vooral de verdediging goed opgesteld stond en er veel strijd geleverd werd. Twee individuele acties van Roos en Brenda van Heerenveen waren het verschil waardoor er met een stand van 0-2 de kleedkamer opgezocht werd.
Reageer!

De weg naar derde bekerronde gaat via Alkmaar

ALKMAAR - FC Emmen heeft komende dinsdag een kans om het zwaar geschonden blazoen weer wat op te poetsen. In het kader van de strijd om de KNVB beker moet de formatie in de tweede ronde aantreden tegen AFC ?34 uit Alkmaar. Het duel begint op de ongebruikelijke tijd van 17.00 uur wat met het ontbreken van een lichtinstallatie heeft te maken.
Reageer!

Heerenveen/Emmen A1 verliest strijd om supercupercup

OUD-BEIJERLAND - De Nike Supercup voor A-junioren is een prooi geworden voor kampioen Feyenoord. De jeugdformatie van coach Jean-Paul van Gastel versloeg in Oud-Beijerland bekerwinnaar sc Heerenveen/Emmen A1 met 4-2. Pas na rust (0-0) kwam het duel op het veld van zaterdageersteklasser SHO tot leven en vielen er zes goals te noteren. Namens Feyenoord zorgden jeugdinternationals Luc Castaignos (2x), Shabir Isoufi en Jerson Cabral voor de treffers. De laatste maakte pas in blessuretijd de bevrijdende 4-2 voor de Rotterdammers. Voor Heerenveen scoorden Arsenio Valpoort en Robin Eriksson. Feyenoord-coach Van Gastel was vanzelfsprekend een tevreden man in Oud-Beijerland. ,,In het voetbal gaat het om prijzen winnen. Dus elke prijs die we kunnen pakken, willen we ook pakken. De zege van ons was vandaag dik verdiend, dus ik ben een tevreden trainer??, aldus Van Gasten op de website van Feyenoord.
Reageer!

Sneue nederlaag jong sc Heerenveen/Emmen

TILBURG - Jong sc Heerenveen/FC Emmen heeft maandagavond de derde nederlaag van het seizoen geleden. De uitwedstrijd tegen Willem II ging met 1-0 verloren. Het was een sneue nederlaag, want aan de Tilburger treffer ging een handsbal vooraf, terwijl een treffer van Tarik Elyounoussi om dubieuze redenen werd afgekeurd. Jong sc Heerenveen/FC Emmen verloor dus in Brabant ook de derde wedstrijd van het seizoen. Trainer Johnny Jansen over de nederlaag. ,,We wilden meteen druk naar voren zetten.
Reageer!

Angelslo dames 1 tegen S.C Heerenveen dames 1

EMMEN - Dinsdag, 15 september, is er een oefenwedstrijd van de Angelslo dames 1 tegen S.C Heerenveen dames 1. Aftrap is om 19.30 uur op de voetbalvelden van Sc Angelslo op de Meerdijk. In de selectie van Heerenveen zitten o.a. drie speelsters van het Nederlandse team dat afgelopen weken zo goed presteerde in Finland.
Reageer!

Sneue nederlaag jong sc Heerenveen/Emmen

TILBURG - Jong sc Heerenveen/FC Emmen heeft maandagavond de derde nederlaag van het seizoen geleden. De uitwedstrijd tegen Willem II ging met 1-0 verloeren. Het was een sneue nederlaag, want aan de Tilburger treffer ging een handsbal vooraf, terwijl een treffer van Tarik Elyounoussi om dubieuze redenen werd afgekeurd.
Reageer!

Programma eerste selectie

EMMEN - Het programma van de eerste selectie van 12 tot en met 20 september.
Reageer!

Teleurstellend verlies Schoonebeek

SCHOONEBEEK - De als stimulans bedoelde doelpuntensponsoractie leverde in de 1e thuiswedstrijd nog geen euro?s op. Integendeel; Schoonebeek verloor met 0-3 van een gerenoveerd Steenwijker Boys. Langs de lijn vielen termen als slecht verzorgde opbouw, te snel balverlies, afvallende ballen voor Steenwijker Boys, wel inzet maar geen rendement en gemis van een beetje geluk. Reden waarom Steenwijker Boys de controle behield over de wedstrijd en resoluter omging met de scoringskansen.
Reageer!

Tegenstander FC Emmen in beker uitstekend op dreef

EMMEN - AFC '34, de tegenstander voor FC Emmen op 22 september in de tweede ronde van de KNVB beker, is de competitie goed begonnen. De Alkmaarders wonnen op de eerste speeldag met 4-0 bij KFC en zondag werd De Kennemers met 2-0 verslagen. AFC '34 is hierdoor koploper in de zondag eerste klasse A.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda